vrijdag 3 september 2021

LOEY maakt nominaties Talent Award bekend

EMERCE
LOEY maakt nominaties Talent Award bekend
De organisatie van de Loey Awards, bedoeld om online ondernemers te vieren, maakt vandaag de nominaties voor de Talent Award bekend. De prijzen zullen dit jaar weer tijdens een fysiek event worden uitgereikt, op 14 september.
Lees verder

Budbee in joint-venture voor bouw sorteercentra
Techbedrijf Budbee, dat bezorging van e-commercepakketjes faciliteert, stapt in een joint-venture om meerdere sorteercentra te bouwen. Het budget is twee honderd miljoen euro.
Lees verder

Dertig miljoen voor opkoper webshops Dwarfs
De Nederlandse opkoper van specialistische webwinkels Dwarfs heeft met North Wall Capital akkoord bereikt over een schuldfinanciering van dertig miljoen euro.
Lees verder

WhatsApp krijgt boete van 225 miljoen euro vanwege privacyschendingen
De Ierse Data Protection Commission (DPC) heeft WhatsApp een boete opgelegd van 225 miljoen euro omdat het de Europese privacywetgeving heeft geschonden. Het is de grootste boete voor de DPC ooit.
Lees verder

KSA pakt organisatoren illegale online bingo's aan
De Kansspelautoriteit (Ksa) heeft de organisatoren van commerciƫle online bingo's een last onder dwangsom opgelegd. Het gaat om bingo's met de namen Luxury Bingo (via Facebook) en BSB Shop (eerst via Facebook, later via het platform Discord).
Lees verder

ABBA maakt virtuele comeback
ABBA kondigde zojuist via YouTube de langverwachte wereldtournee waarbij de vierkoppige band als hologrammen hun grootste hits voor het voetlicht […]
Lees verder

BTC Direct gaat cryptocoins offline bewaren voor klanten
BTC Direct heeft een nieuw cryptohandelsplatform gelanceerd, met een focus op veiligheid, snelheid en kennisdeling.
Lees verder

'TikTok voor tweede jaar op rij meest favoriete advertentieplatform bij consumenten wereldwijd'
Van alle online platformen scoort TikTok, net zoals vorig jaar, het hoogst op de zogenoemde Ad equity-ranglijst van Kantar. Hoewel TikTok alleen in Taiwan op de eerste positie staat, heeft het platform zowel in Nederland als Amerika de hoogste positie op de Ad equity-ranglijst voor online mediamerken.
Lees verder

bol begint met het op maat verpakken van bestellingen
Bol.com maakt een begin met het op maat verpakken van bestellingen met de multi-inpakmachine, wereldwijd de eerste in zijn soort, zo beweert het Nederlandse bedrijf.
Lees verder