donderdag 9 september 2021

HARMAN opent nieuw hoofdkantoor in Amsterdam

EMERCE
HARMAN opent nieuw hoofdkantoor in Amsterdam
Harman International betrekt een nieuw kantoor in de Amsterdamse Houthavens. Deze nieuwe locatie zal dienst doen als een internationaal hoofdkantoor van de consumentenaudio-tak van het bedrijf.
Lees verder

Didi richt intern databeveiligingscomité op
Taxibedrijf Didi Chuxing heeft een commissie opgericht om zijn gegevensbeheer te reorganiseren op verzoek van de Chinese regelgever.
Lees verder

Marleen Stikker krijgt eredoctoraat van VU
Professor of Practice Marleen Stikker krijgt op 11 november op de Dies Natalis van de Vrije Universiteit een eredoctoraat uitgereikt. Stikker krijgt het eredoctoraat voor haar verdiensten in het verantwoord samen laten gaan van technologie en samenleving.
Lees verder

Android 12 binnen enkele weken uit
Android 12 zal binnen enkele weken beschikbaar zijn voor de Google Pixel smartphones. Woensdag verscheen de vijfde en laatste bètaversie.
Lees verder

Sportdeal haalt 1 miljoen euro op
Het Groningse platform Sportdeal.nl haalt een investering van 1 miljoen euro binnen. Sportdeal.nl richt zich op retail en groothandels die aan consumenten leveren.
Lees verder

We Provide sluit aan bij Intracto Group
Digitaal bureau We Provide uit Eindhoven wordt overgenomen door Intracto Group. Die verwerft daarmee extra e-commerce-expertise, materie waar sinds corona extra veel vraag naar is.
Lees verder

Camptoo neemt Deense branchegenoot over
Deelplatform Camptoo heeft zijn Deense branchegenoot Out2Camp overgenomen. Out2Camp's 400 campers en caravans in Denemarken, Noorwegen en Zweden zijn vanaf eind dit jaar te boeken via www.camptoo.nl en tot die tijd via www.out2camp.dk en www.out2camp.se.
Lees verder

Muis bedoeld voor comfort
Muizen in vreemde vormen zijn natuurlijk niet nieuw, maar die van Trust vallen toch weer op.
Lees verder

Ook Whole Foods wordt kassaloos
Ook in de Whole Foods-keten van Amazon gaan de kassa's verdwijnen. Klanten in Washington D.C. en Sherman Oaks, Californië kunnen volgend jaar als eerste de kassa overslaan.
Lees verder