donderdag 23 september 2021

Film1 terug naar Canal Plus

EMERCE
Film1 terug naar Canal Plus
De Nederlandse betaalfilmzender Film1 wordt na bijna 20 jaar weer onderdeel van Canal+. Dat bedrijf neemt de huidige eigenaar SPI International over.
Lees verder

Primeur met gemeenschappelijke analyse zonder onderlinge datadeling
TNO heeft samen met het CBS, zorgverzekeraar CZ en het Limburgse ziekenhuis Zuyderland voor het eerst in de praktijk bewezen dat het mogelijk is om gevoelige data uit meerdere bronnen te analyseren zonder dat deze data daadwerkelijk worden gedeeld.
Lees verder

Belgische Lidl installeert nieuwe pakketkluizen
Lidl installeert 15 nieuwe pakketautomaten in Vlaanderen en in Brussel. Dat brengt het totaal op 21.
Lees verder

Salesforce rivaal Freshworks vandaag naar de beurs
Freshworks, een belangrijke concurrent van Salesforce, verwacht vandaag met zijn beursgang ruim 1 miljard dollar op te halen, meer dan aanvankelijk was ingeschat. De beurswaarde zal zo'n 10,1 miljard bedragen. Het IT-bedrijf werd ruim 10 jaar geleden opgericht in Chennai,
Lees verder

Microsoft pakt uit met nieuwe Surface lijn
Microsoft heeft vanmiddag een grote verzameling Surface-apparaten en accessoire aangekondigd. De Surface Go 3 is al vanaf 5 oktober beschikbaar. De andere producten zullen in november of begin 2022 in Nederland op de markt komen.
Lees verder

'Grote steden door corona minder in trek bij winkelend publiek'
Oók als alle beperkingen worden opgeheven, zullen veel consumenten de winkelstraten in grote steden voorlopig liever mijden. Dat blijkt uit onderzoek van ABN AMRO en Q&A Research onder bijna 2000 Nederlanders.
Lees verder

58 procent van de online kopers doet minimaal één aankoop met smartphone
De totale online consumentenbestedingen in ons land stegen in het tweede kwartaal met 11 procent naar 7,1 miljard en in het eerste half jaar in totaal met 19 procent naar 14,8 miljard. En de smartphone is nu het belangrijkste apparaat om mee te winkel. Dit blijkt uit de meest recente versie van de Thuiswinkel Markt Monitor, het onderzoek naar online consumentenbestedingen in Nederland.
Lees verder

Meest betaalbare Nokia tot nu toe
HMD Global kondigt een nieuwe smartphone uit de G-serie aan. De Nokia G50 is volgens de fabrikant de 'meest betaalbare 5G Nokia-smartphone' tot nu toe.
Lees verder

Beter Bed kondigt online groeistrategie aan, streven 100 miljoen euro omzet
Beter Bed Holding, Nederlands grootste slaapspecialist, zet belangrijke stappen in zijn online strategie. Daarmee wil het bedrijf in 2025 een online omzet realiseren van minimaal 100 miljoen euro. Niet alleen tuigt de retailer hiervoor een aparte organisatie op, ook komt er een data en analyticsafdeling en een e-distributiecentrum van 11.000 vierkante meter.
Lees verder