zaterdag 11 september 2021

Epic Games wil Fortnite terug in appwinkels, verwijst naar Zuid Korea

EMERCE
Epic Games wil Fortnite terug in appwinkels, verwijst naar Zuid Korea
Epic Games heeft Apple gevraagd om zijn populaire app Fortnite terug te brengen naar de App Store als reactie op een Zuid-Koreaanse wet die macht van appwinkels inperkt.
Lees verder

Armin van Buuren in reeks VR-concerten
DJ Armin Van Buuren is de volgende top-dj die in de virtuele PRISM-wereld concerten gaat geven voor VR-avatars van echt publiek.
Lees verder

Zwitserse horlogeverkoper Chronext naar de beurs
De internationale online marktplaats voor de handel in luxe horloges Chronext wil 230 miljoen euro ophalen met een beursgang in Zwitserland.
Lees verder

Amazon AWS dieper in Bundesliga
Kijkers van de Duitse voetbalcompetitie Bundesliga krijgen van Amazon AWS weer twee nieuwe statistieken voorgeschoteld tijdnes het kijken van wedstrijden.
Lees verder

Boudewijn Smals directeur video bij DPG Media
Boudewijn Smals wordt met ingang van 1 oktober directeur video bij DPG Media. DPG Media wil met Smals een volgende stap maken met het ontwikkelen van 'tijdloze' videoformats; info- en entertainmentformats in het verlengde van het nieuws, meldt VillaMedia.
Lees verder

Dennis van Vugt managing director bij Born05
Creatief directeur Dennis van Vugt van bureau Born05 neemt er de leiding over en wordt managing director.
Lees verder

Nederlandse gaat Tinder leiden
Renate Nyborg, de EMEA directeur van Tinder, wordt CEO van dat bedrijf. Haar voorganger Jim Lanzone verhuist naar Yahoo, het voormalige Verizon Media.
Lees verder

Nog steeds kinderziektes digitale portemonnee Chivo in El Salvador
Voor de vierde dag op rij kampte El Salvador vrijdag met technische storingen van zijn digitale portemonnee Chivo, een tegenslag die inwoners zou kunnen ontmoedigen om zich aan te melden voor de app.
Lees verder

Slecht internet? Duitse consument hoeft minder te betalen
Vanaf december 2021 hoeven Duitse consumenten minder te betalen als het vaste internet langzamer is dan beloofd. Het Federaal Netwerkagentschap heeft hiervoor criteria ontwikkeld.
Lees verder