woensdag 1 september 2021

Enterprise Europe Network Green and ICT forum en matchmaking

Enterprise Europe Network Green and ICT forum en matchmaking

Wilt u zaken doen in Taiwan en nieuwe zakelijke contacten opdoen? Neem dan deel aan dit evenement dat bestaat uit verschillende webinars en matchmakingmogelijkheden. Experts en bedrijven uit de groene en ICT industrie uit Taiwan en Europa geven de webinars.

Het evenement en de matchmaking zijn dan ook bedoeld voor Taiwanese en Europese inkopers, leveranciers, universiteiten en onderzoeksorganisaties.

Voor wie?

Dit evenement is vooral interessant voor organisaties die actief zijn in de onderstaande gebieden:

Lees verder

Storing: KVK-nummers niet herkend bij inlog (verholpen)

Door een storing wordt er op dit moment geen goede koppeling gemaakt met de gegevens van de Kamer van Koophandel. Daarom wordt er bij een aantal ondernemers het KVK-nummer niet herkend bij het inloggen.

Lees verder

Storing: KVK-nummers niet herkend bij inlog

Bij een aantal ondernemers wordt het KVK-nummer niet herkend bij het inloggen. We zijn deze storing aan het verhelpen. Onze excuses hiervoor. We lossen het zo spoedig mogelijk op Probeert u het later vandaag nog eens.

Lees verder

3 dagen extra voor vaststellingsverzoek Q4 2020

Ondernemers krijgen 3 dagen langer de tijd om te reageren op het vaststellingsverzoek voor TVL Q4 2020. Dit moest eigenlijk vóór 1 september 2021 gebeuren.

Lees verder

Vangstregistratie van NVWA naar RVO

Heeft u een vraag over de vangstregistratie? Of wilt u een melding doen? Dan neemt u vanaf 1 september 2021 contact op met ons team Vangstregistratie.

Lees verder