maandag 27 september 2021

Emerce Recruitment: marketing automation en AI

EMERCE
Emerce Recruitment: marketing automation en AI
Hoewel sommige bedrijven al gedeeltelijk marketing automation en AI hebben ingevoerd om hun recruitmentproces te ondersteunen, moeten veel recruitmentbureaus deze stap nog maken. Recruitment blijft op bepaalde cruciale momenten gewoon mensenwerk en juist dát feit kan een obstakel zijn in de reis naar digitale transformatie. Je hoort er meer over op Emerce Recruitment, online op 14 oktober.
Lees verder

Mogelijk vertraging bij levering speelgoed
Speelgoedverkopers zoals Intertoys en Lobbes.nl, maar ook webwinkels Amazon en bol.com, waarschuwen voor langere levertijden van speelgoed. Dat blijkt uit een rondgang van ANP.
Lees verder

Hausse op zwarte markt voor valse vaccinatiecertificaten
Check Point Research (CPR) signaleert een hausse op de zwarte markt voor valse vaccinatiecertificaten op Telegram, zeker na de aankondigingen van het vaccinmandaat van de Amerikaanse president Biden afgelopen donderdag. Ook Nederlandse valse vaccinatiebewijzen worden aangeboden.
Lees verder

Oracle kondigt Fusion Marketing aan
Oracle heeft Oracle Fusion Marketing aangekondigd. Het platform, onderdeel van Oracle Advertising and CX, stelt marketeers in staat om eenvoudig campagnes op te zetten die traditionele marketing- en advertentiekanalen moeten overstijgen.
Lees verder

Blokker-baas Michiel Witteveen trekt zich terug
Blokker-topman Michiel Witteveen wordt per 1 februari 2022 vervangen door voormalig Scotch & Soda-topman Dirk-Jan Stoppelenburg. Witteveen blijft als voorzitter van de raad van commissarissen actief betrokken bij moederbedrijf Mirage Retail Group.
Lees verder

Nike: 21 procent omzet uit digitaal, wil dubbele
Nike realiseert 21 procent van de omzet via digitale kanalen en is op koers om dat te verdubbelen per 2025.
Lees verder

Mediahuis groep in gesprek over overname Aachener Verlagsgesellschaft
De Europese mediagroep Mediahuis en het Duitse Aachener Verlagsgesellschaft (AVG), oprichter en eigenaar van de Aachener Zeitung, voeren onderhandelingen over een mogelijke overname van AVG door Mediahuis.
Lees verder

Gorillas stopt in de VS
De flitsbezorger van dagelijkse boodschappen Gorillas zet zijn expansieplannen in de VS in de vriezer.
Lees verder

Meesterbakker Robèrt start online platform voor thuisbakkers
Meesterbakker Robèrt van Beckhoven, bekend van televisie, lanceert online bakplatform 'Meesterlijk van Robèrt'. Hij wil het gemodder met internetrecepten uit […]
Lees verder