donderdag 30 september 2021

"Duurzame Woning van Morgen inspireert en verbindt buurtbewoners"

"Duurzame Woning van Morgen inspireert en verbindt buurtbewoners"

Om de klimaatdoelen te bereiken, moeten we fors ingrijpen. Een van de maatregelen is om in woonwijken van aardgas af te stappen. Een mooi voorbeeld hiervan is de Woning van Morgen in Venlo. Procesmanager Peter Hopmans bij de gemeente Venlo vertelt hoe zo'n inspiratiewoning werkt.

"In de Woning van Morgen zien buurtbewoners hoe een afleverset voor het warmtenet eruit ziet, wat koken op inductie betekent, opties voor isolatie en hoe je energie bespaart. Ze kunnen binnenlopen voor informatie, maar ook ideeën inbrengen voor het verduurzamen van een woning."

Lees verder

TVL Q3 aanvragen en een accountantsproduct nodig? Begin op tijd

Willen ondernemers TVL Q3 aanvragen voor een bedrag vanaf € 125.000? Dan raden wij ze aan niet te lang te wachten. Zij moeten namelijk direct een accountantsproduct toevoegen.

Lees verder

Waterstof matchmaking tijdens de H2World in Zuid-Korea

Van 10 tot en met 19 november vindt het hybride evenement plaats voor ondernemers die actief zijn op het gebied van waterstof en interesse hebben om de marktkansen en potentiële samenwerking met partners in Zuid-Korea te verkennen.

Lees verder

Webinar voor start-ups: Meer rendement door een patent

Ben jij een startende innovatieve ondernemer? En wil je echt álles uit je onderneming halen? Dan is het handig om te weten wat octrooien jou kunnen opleveren. Op donderdagmiddag 28 oktober kom je daar alles over te weten, tijdens het gratis webinar Meer rendement door een patent van Octrooicentrum Nederland en de Orde van Octrooigemachtigden.

Tijdens het webinar delen (ervarings)deskundigen van gerenommeerde bedrijven hun ervaringen. Profiteer van de ervaringen, tips en adviezen van collega-ondernemers en verschillende octrooi-experts:

Lees verder

Pas op: Phishing-mails COVID in omloop

Wij krijgen meldingen van zogeheten phishing-mails over COVID-regelingen. Het gaat hier om e-mails die afkomstig lijken te zijn van bijvoorbeeld RVO, maar maar waarvan het e-mailadres niet helemaal klopt. 

Lees verder