dinsdag 7 september 2021

Digital Europe Start Event

Digital Europe Start Event

Digital Europe is het nieuwe Europese subsidieprogramma dat gericht is op het versterken van de digitale capaciteiten in de EU. Dit is een onderdeel van de digitaliseringsstrategie van de Europese Commissie. Bent u benieuwd naar de kansen binnen Digital Europe? Wilt u alles weten over de achtergrond, de praktische aspecten en verschillende deelonderwerpen? Meld u dan aan voor het online Digital Europe Start Event op 23 september.

De Europese Commissie lanceerde Digital Europe in juni dit jaar.

Lees verder

Informatiebijeenkomst subsidieregeling cyberweerbaarheid 2021

Heeft u idee├źn of plannen om te werken aan de cyberweerbaarheid van ondernemend Nederland, en zijn deze plannen gericht op de niet-vitale sectoren? Meld u dan aan voor deze online informatiebijeenkomst over de subsidieregeling cyberweerbaarheid.

De regeling biedt cyberweerbaarheidsnetwerken de mogelijkheid om aan de slag te gaan met het weerbaar maken van ondernemingen tegen digitale bedreigingen.

Lees verder

Webinar Subsidieregeling Ondersteuning Wijkverpleging

Werkt u bij een zorginstelling die wijkverpleging verleent volgens de Zorgverzekeringswet? En wilt u bijdragen aan meer tijd voor zorg, betere zorg en meer werkplezier in de wijkverpleging? Meld u dan aan voor dit 2e webinar over de Subsidieregeling Ondersteuning Wijkverpleging (SOW).

Voor wie?

Mensen die werkzaam zijn in de wijkverpleging of bij een zorgaanbieder.

Wat komt aan bod?

Tijdens het webinar komen de volgende onderwerpen aan bod:

Lees verder

Deel uw projectidee voor hernieuwbare energie in ontwikkelingslanden

Bedrijven en ngo's kunnen begin 2022 weer subsidie aanvragen via SDG7 Results.

Lees verder

Veel gevraagd: ben ik onderdeel van een groep? En welke invloed heeft dat op mijn TVL-aanvraag?

Bent u van plan een TVL-aanvraag in te dienen? Dan is het belangrijk om zeker te weten of u tot een groep verbonden ondernemingen behoort, en of u een mkb-onderneming of een grote onderneming bent.

Lees verder