dinsdag 14 september 2021

Cijfers Oracle lager dan verwacht

EMERCE
Cijfers Oracle lager dan verwacht
Oracle heeft in het eerste kwartaal van het gebroken boekjaar een hogere omzet geboekt, en ook de winst viel hoger uit.
Lees verder

CUBE en BMW presenteren nieuw fietsconcept
CUBE presenteerde een dezer dagen samen met BMW een nieuw fietsconcept op IAA Mobility in München: de door BMW geïnspireerde CUBE Concept Dynamic Cargo.
Lees verder

Shopify laat Nederlandse webshops klonen naar buitenland
Shopify lanceert vandaag een nieuwe dienst waarmee Nederlandse webshops met een paar muisklikken hun webshop kunnen klonen voor ander land.
Lees verder

Fontys ontsluit Digital Twin Academy
Diverse internationale onderwijs- en industriepartners, waaronder de Fontys hogeschool, starten een Digital Twin Academy. Men organiseert er webinars voor onderwijsontwikkeling en kennissessies voor het bedrijfsleven.
Lees verder

'iPhone 13 goed voor een derde van alle 5G smartphones'
Het toestel moet vanavond eerst nog aangekondigd worden, maar de iPhone 13 zal alleen al dit jaar goed zijn voor derde van de wereldwijde 5G-smartphonezendingen, zegt Counterpoint.
Lees verder

Mailchimp voor 12 miljard dollar naar Intuit
Intuit neemt voor 12 miljard dollar het bekende mailprogramma Mailchimp over, een verrassende aankoop, omdat Intuit vooral belastingprogramma's maakt.
Lees verder

Spotify opent Release Radar voor adverteerders
Spotify opent de gepersonaliseerde afspeellijst Release Radar voor merkadverteerders.
Lees verder

Edward Knol nieuwe COO Candid, wil internationaal
Edward Knol treedt toe tot de directie van bureaugroep Candid en krijgt de functie van COO. Hij wordt verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en integratie van de bureaus.
Lees verder

Digital Trust Center start met actief informeren bedrijven over digitale dreigingen
Het Digital Trust Center (DTC), onderdeel van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK), is gestart met het proactief informeren van individuele bedrijven over digitale dreigingen. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om een beveiligingslek in bepaalde (bedrijfs)software of andere acute kwetsbaarheden.
Lees verder