dinsdag 28 september 2021

Architectuur en ontwerp van steden in Zuid-Korea

Architectuur en ontwerp van steden in Zuid-Korea

Bent u actief in de architectuur en het ontwerpen van steden? En wilt u meer weten over deze sector en zakelijke contacten leggen in Zuid-Korea? Doe dan mee aan het virtuele netwerkevenement op 19 en 22 oktober.

Zuid-Korea is de afgelopen eeuw razendsnel ontwikkeld en verstedelijkt. Dit heeft gevolgen voor de architectuur en het ontwerp van steden in het land.

Lees verder

Save the date: Business Day Frankrijk 2021

Bent u actief of geïnteresseerd in Frankrijk en wilt u ontdekken wat dit land uw bedrijf nog meer kan bieden? Doe dan mee met de Business Day Frankrijk op 25 november 2021. Laat u informeren over de zakelijke kansen. In het bijzonder Agrofood, Smart Industry en Life Science & Health in Noord-Frankrijk.

Tijdens het event maakt u kennis met experts en professionals uit Frankrijk en Nederland en hoort u meer over het zakendoen in Frankrijk. Reserveer nu een plek in uw agenda voor dit unieke evenement! Aanmelden kan vanaf 19 oktober 2021.

Lees verder

IE on tour: Bescherm op tijd uw idee

In de nieuwe videoserie 'IE on tour' van Octrooicentrum Nederland vertellen 3 innovatieve ondernemers over het belang van op tijd nadenken over de bescherming van innovatieve idee├źn.

Lees verder

Circulair van boon tot koffiedik

In het noorden van Peru groeien koffiebonen. Doordat de bodem is uitgeput, is de opbrengst laag. Circulair landbouwbeheer gaat hier verbetering in brengen. Solidaridad zet 65 demonstratiepercelen op voor o.a. het hoogwaardig hergebruik van koffie-afval. Ook leidt Solidaridad de koffieboeren op in het duurzaam bemesten en schaduw-, water- en bodembeheer. Dit is goed nieuws voor de 1.600 koffieboeren in San Martin.

Lees verder

TVL: hoe ver zijn we op 26 september?

In totaal zijn 332.590 TVL-aanvragen gedaan. Wekelijks laten we zien hoeveel we afhandelden en welke bedragen we toekenden. Een gedetailleerd overzicht per TVL-openstelling.

Lees verder