dinsdag 21 september 2021

Apple Premium Reseller Amac boekt recordjaar

EMERCE
Apple Premium Reseller Amac boekt recordjaar
De omzet van Apple-verkoper Amac bereikte afgelopen boekjaar een record: met een stijging van ruim 18 procent ten opzichte van het jaar ervoor kwam deze uit op 216 miljoen euro.
Lees verder

Online marketing bureau Seeders blijft uitbreiden
Online marketing agency Seeders breidt opnieuw uit met twee nieuwe internationale vestigingen in Polen en Denemarken. Het bedrijf, dat gespecialiseerd is in SEO, SEA en linkbuilding, ziet grote mogelijkheden in beide landen. Het van origine Zwolse bedrijf opende eerder al vestigingen in Amsterdam, Belgiƫ en Duitsland.
Lees verder

Online supermarkt Pieter Pot naar Vlaanderen
De verpakkingsvrije online supermarkt Pieter Pot uit Nederland heeft een Belgische website gelanceerd. Leveren doet het bedrijf zodra zich 5000 mensen aangemeld hebben.
Lees verder

Aldi test kassaloze supermarkt met Amazon technologie
Aldi test in Londen een supermarkt zonder kassa op basis van het principe van Amazon Go. Klanten hebben alleen een app nodig om aankopen te doen.
Lees verder

Shopify 'groter' dan Amazon
Webwinkels die op Shopify draaien, hebben samen een groter bereik dan Amazon, zo laten nieuwe cijfers van Similarweb zien.
Lees verder

Google overweegt gratis zenders voor Google TV
Google wil gratis tv-zenders aanbieden bij via zijn Google TV-dienst, maar dan wel met reclame. Om welke zenders het gaat is nog onduidelijk.
Lees verder

Sorare haalt 580 miljoen euro op voor voetbalplaatjes in blockchain
De online marktplaats voor digitale voetbalplaatjes Sorare haalt 580 miljoen euro venture capital op bij Softbank. Dat participeert tegen een waardering van 3,7 miljard euro.
Lees verder

Glanzend beursdebuut van Universal Music Group
Het Nederlandse beursdebuut van Universal Music Group (UMG), 's werelds grootste platenlabel, is succesvol verlopen. Bij de opening schoot de koers tientallen procenten omhoog ten opzichte van de referentieprijs.
Lees verder

Hof vindt Helpling uitzendbureau
Volgens het gerechtshof in Amsterdam is het bedrijf Helpling geen digitaal prikbord voor schoonmakers bij particuliere huishoudens, maar gewoon een uitzendbureau. Dit betekent dat het de cao voor uitzendkrachten moet naleven en ook honderden schoonmakers moet nabetalen.
Lees verder