woensdag 8 september 2021

Amazon vestigt nieuwe logistieke centra in Duitsland

EMERCE
Amazon vestigt nieuwe logistieke centra in Duitsland
Amazon wil blijven uitbreiden in Duitsland. Medio 2022 zullen nog acht distributiecentra worden geopend. Dit moet 3000 extra banen opleveren.
Lees verder

blowUP media lanceert grootste transparante LED-scherm in Utrecht
blowUP media lanceert in Utrecht naar eigen zeggen het grootste transparante LED scherm van West-Europa. Het gerenoveerde winkelcentrum Hoog Catharijne is met 30 miljoen bezoekers per jaar het drukste winkelcentrum - en is na Schiphol de drukste retailhub van Nederland.
Lees verder

TikTok vangt meer kijktijd dan YouTube
TikTok vangt in het VK en de VS meer kijktijd dan YouTube op Android-telefoons, zo laat nieuw onderzoek zien.
Lees verder

Swapfiets introduceert nieuwe e-bike
Swapfiets introduceert de Power 1. Een nieuwe e-bike die een boost moet geven aan de definitieve doorbraak van de elektrische fiets bij het grote publiek in Europa, zo zegt het bedrijf.
Lees verder

Amazon werkt aan meer Nederlands aanbod Prime Video
Amazon Studios stelt twee Nederlanders aan om meer lokale producties in de videotheek te krijgen. Uniek aanbod moet leiden tot meer klanten die langer kijken.
Lees verder

Adoptie Bitcoin door El Salvador verloopt stroef
In El Salvador kan sinds dinsdag overal worden betaald met bitcoins, een wereldprimeur. Maar de introductie wordt geteisterd door kinderziektes, een boos protest van wantrouwende burgers, technologische storingen en een dalende koers.
Lees verder

Maersk mag B2C Europe overnemen
Maersk mag B2C Europe Holdingovernemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 6 september 2021 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over.
Lees verder

Retailsector optimistisch over de toekomst
De meerderheid van de retailers en merken in Nederland ziet de toekomst positief tegemoet. Bijna een derde is zelfs zeer optimistisch. Dat blijkt uit het onderzoek Impact van de coronacrisis op retail dat RetailTrends uitvoerde onder 125 retailers uit diverse branches.
Lees verder

Topman Apple Car vertrekt naar Ford
https://pixabay.com/nl/photos/ford-mustang-toerenteller-4510677/
Lees verder