maandag 6 september 2021

"Als installateur van zonnepanelen is het logisch dat je elektrisch rijdt"

"Als installateur van zonnepanelen is het logisch dat je elektrisch rijdt"

Het hart van iedere duurzame ondernemer in energie gaat waarschijnlijk sneller kloppen van duurzaam vervoer. Zo ook dat van Pim Schram, installateur van zonnestroom en -warmte. Zijn bedrijf SunisFree.nl kocht met hulp van de Subsidieregeling Emissielose Bedrijfsauto's (SEBA) en de Milieu-investeringsaftrek (MIA) een elektrische bedrijfsbus. "Een logisch gevolg van onze business."

Lees verder

WBSO Intermediairdag - Zwolle (oktober)

Wilt u een bedrijf adviseren over hoe het de kosten voor research en development kan verlagen? Kom dan naar onze WBSO Intermediairdag.

Tijdens deze bijeenkomst lichten adviseurs van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) de WBSO toe en beantwoorden ze uw vragen.

Lees verder

Vaststelling TVL Q4 2020 sluit om 17 uur

Ondernemers kunnen op 3 september tot en met 17:00 uur hun werkelijke omzet doorgeven voor de vaststelling van TVL Q4 2020.

Lees verder

Webinar nieuwe subsidies duurzame landbouw

Wilt u uw landbouwbedrijf verduurzamen? Of vertelt u graag aan collega-agrariĆ«rs over verduurzaming van uw bedrijf? Vanaf 1 november zijn er 2 nieuwe subsidies die u daarbij helpen. Nieuwsgierig? Schuif aan bij het webinar Groeien naar morgen, 13 september, 14:00 – 15:30 uur.

Lees verder

One Single Hub matchmaking

Heeft of kent u een succesvol regionaal programma dat start-ups of scale-ups ondersteunt en wilt u subsidie aanvragen voor de tweede tender van de One Single Hub? Om uw supportprogramma te helpen de juiste samenwerkingspartners te vinden voor uw aanvraag, organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een matchmakingssessie. 

Lees verder