woensdag 8 september 2021

AliExpress installeert wandkluizen in Frankrijk

EMERCE
AliExpress installeert wandkluizen in Frankrijk
AliExpress en zusterbedrijf Cainiao willen samen 650 wandkluizen installeren in Frankrijk voor het einde van 2021.
Lees verder

Nieuwe Nederlandse claim voor misbruik TikTok-profielen
Naast de Stichting Take Back Your Privacy (TBYP) en de Consumentenbond start ook de Stichting Massaschade & Consument een nieuwe collectieve actie tegen TikTok. TikTok moet haar 4,5 miljoen Nederlandse gebruikers een schadevergoeding betalen omdat het onrechtmatig gebruikersgegevens verzamelt en doorverkoopt.
Lees verder

Zorg over voorraadtekorten e-commerce feestdagen
Groothandels en webwinkels maken zich nu al zorgen over voorraadtekorten voor Black Friday, Sinterklaas en Kerst. De enige oplossing: minder kopen.
Lees verder

Oprichter TNW draagt leiding over
Oprichter en CEO Boris Veldhuijzen van Zanten stapt operationeel terug uit The Next Web en draagt de leiding over aan zijn COO Myrthe van der Erve.
Lees verder

Electronic Frontier Foundation wil dat Apple stopt met fotodetectie
De Electronic Frontier Foundation wil dat Apple helemaal gaat stoppen met het scannen van foto's van gebruikers op ongepaste content.
Lees verder

Apple kondigt nieuwe iPhones 14 september aan
Apple kondigt volgende week zijn volgende generatie iPhones aan tijdens een online evenement vanuit Apple Park. De uitnodiging hiervoor is zojuist verstuurd.
Lees verder

Microsoft Nieuws wordt Microsoft Start
Microsoft heeft Microsoft Start geïntroduceerd, gepersonaliseerde nieuws dat beschikbaar zal zijn op internet, de nieuwe tabbladpagina van Microsoft Edge, Windows-pc's en mobiele apparaten.
Lees verder

Facebook en zonnebrillenfabrikant Ray-Ban kondigen slimme bril aan
Facebook en zonnebrillenfabrikant Ray-Ban kondigen morgen een samenwerking aan. De twee bedrijven werken al geruime tijd aan een slimme bril. De bril zal 'helpen om verbonden te blijven met vrienden en familie'.
Lees verder

Emerce Collections: E-Commerce platforms
Het digital-first tijdperk was aanvankelijk voorspeld voor 2030, maar we lijken er nu al in beland. Digitaal winkelen is voor […]
Lees verder