woensdag 15 september 2021

750.000 euro voor volgende fase Innovatieprogramma ZorgTech

EMERCE
750.000 euro voor volgende fase Innovatieprogramma ZorgTech
De provincie Zuid-Holland stelt 750.000 euro beschikbaar voor innovatieprogramma ZorgTech. Dit programma ondersteunt Zuid-Hollandse bedrijven en zorgorganisaties in de ontwikkeling van innovatieve oplossingen om de gezondheidszorg te verbeteren.
Lees verder

Internationale Drupal-events vormen één festival
In de week van 4 tot en met 7 oktober organiseert de internationale Drupal-gemeenschap verscheidende congressen en biedt daarmee, nog een keer virtueel, onderdak aan duizenden ontwikkelaars en bedrijven.
Lees verder

'Beijing wil Alipay opsplitsen'
Beijing wil Alipay, de populaire betalingsapp van Jack Ma's Ant Group, opsplitsen. Er moet een aparte app komen voor de […]
Lees verder

Peaks haalt 5 miljoen euro op
Beleggingsplatform Peaks haalt 5 miljoen euro aan groeikapitaal op van de Nederlandse investeerders Haerlem Capital & Rithmeester.
Lees verder

Iers datacenter Apple komt er alsnog
Apple gaat alsnog een groot datacenter in Ierland bouwen. In 2018 liet het bedrijf zijn plannen om een datacenter bij Athenry te vestigen varen door vertragingen in het goedkeuringsproces.
Lees verder

Apple pakt uit met nieuwe iPhones, iPads en Apple Watch
Apple durft het toch aan om zijn nieuwe iPhones als versienummer 13 mee te geven. De nieuwe toestellen werden vanavond aangekondigd samen met nieuwe iPads en Apple Watch series 7.
Lees verder

Thomas Plantenga (Vinted) wint LOEY Award 2021
Thomas Plantenga, CEO van Vinted, is uitgeroepen tot winnaar van de LOEY Award 2021. De onderscheiding voor de beste online ondernemer van Nederland werd dinsdagavond uitgereikt. Jeroen van Duffelen van Aidence won de Talent Award.
Lees verder

Lodewijk Asscher aanjager voor Centrum voor Veiligheid en Digitalisering
Lodewijk Asscher is benoemd tot aanjager van het nieuwe Centrum voor Veiligheid en Digitalisering in Apeldoorn. In dit centrum bundelt men de krachten rondom veiligheid en digitalisering met de Koninklijke Marechaussee, de Politieacademie, hogeschool Saxion, Aventus, de gemeente Apeldoorn en Apeldoornse bedrijven.
Lees verder

Feestdagen 2021: 'Laatste kans voor fysieke winkel'
De helft van de marketeers in de retail ziet de feestdagen van 2021 als de laatste kans voor de fysieke winkel om zijn waarde te bewijzen. Black Friday lijkt enige populariteit te verliezen bij aanbieders.
Lees verder