dinsdag 7 september 2021

7 misvattingen over arbodienstverlening in het MKB

De Zaak
7 misvattingen over arbodienstverlening in het MKB

Veel MKB-organisaties vinden arbodienstverlening maar onzin. Ze zeggen bijvoorbeeld dat arbodiensten alleen maar dure abonnementen verkopen, of dat ze niet voor je klaar staan als je ze nodig hebt. Of ze hebben nooit iemand die langdurig ziek is. Dus waarom zou je dan een contract met een arbodienst afsluiten?

The post 7 misvattingen over arbodienstverlening in het MKB appeared first on De Zaak.

Lees verder

Tips voor het opzetten van je boekhouding

Een boekhouding is een geordende weergave van de inkomsten en uitgaven van een bedrijf. Ook als je hiervoor een boekhouder of administrateur inschakelt, is het zinvol om een goede basiskennis van boekhouden te hebben. Hieronder een aantal handige tips om van start te gaan.

The post Tips voor het opzetten van je boekhouding appeared first on De Zaak.

Lees verder

Zo werkt een kasboek

Als je onderneemt met contant geld, is een kasboek noodzakelijk voor je financiële huishouding en een verplicht onderdeel van je administratie. Zo ziet een simpel, maar duidelijk kasboek er uit.

The post Zo werkt een kasboek appeared first on De Zaak.

Lees verder

Een Tesla met ervaring!

Zakelijk kopen, alle beschikbare fiscale en andere voordelen scoren en privé rijden met korting op de bijtelling. De afgelopen jaren was het recept voor de aanschaf van een elektrische auto meestal tamelijk overzichtelijk. Maar nu er honderdduizenden rijden kun je ook aan een gebruikte EV denken. Privé of zakelijk?
Wat zijn de aandachtspunten? Onze testpiloot Rob van Ginneken zocht een blommige twee jaar oude kersvers geïmporteerde Tesla Model 3 uit en vertrok voor een roadtrip door Duitsland.

The post Een Tesla met ervaring! appeared first on De Zaak.

Lees verder

Je tijd beter indelen: hoe doe je dat?

Een goede planning is doorgaans het halve werk. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Lees snel verder voor onze handige tips en ga er meteen mee aan de slag.

The post Je tijd beter indelen: hoe doe je dat? appeared first on De Zaak.

Lees verder

Terug naar kantoor, maar niet iedereen wil dat

Het is eindelijk zo ver: het thuiswerkadvies is er af. Kantoormedewerkers mogen weer terug naar kantoor maar niet iedereen is daar blij mee. De meerderheid wil gedeeltelijk thuis blijven werken. Het 'nieuwe werken' doet zijn intrede en dat heeft gevolgen voor het kantoor.

The post Terug naar kantoor, maar niet iedereen wil dat appeared first on De Zaak.

Lees verder