woensdag 11 augustus 2021

Workshop: Zelf op zoek in octrooidatabanken, Eindhoven, 11 oktober 2021

Workshop: Zelf op zoek in octrooidatabanken, Eindhoven, 11 oktober 2021

Bent u regelmatig actief met technische innovatieprocessen? U kunt efficiënter innoveren en dus tijd en geld besparen door gebruik te maken van gratis en online toegankelijke octrooi-informatie.

Hoe u dat aanpakt, leert u in deze workshop.

Octrooidatabanken

Octrooidatabanken zijn met meer dan 100 miljoen octrooipublicaties een bron van inspiratie om tijdens uw innovatieproces tijd en geld te besparen. Zij geven u informatie voor uw eigen productontwikkeling, maar ook over de ontwikkelingen op uw vakgebied en over concurrenten.

Lees verder

"Dankzij de EIA kunnen we sneller innoveren"

Vrijbloed Transport maakt gebruik van de Energie-investeringsaftrek (EIA) om het energieverbruik van hun vrachtwagens te verminderen. Dat doen zij ondere andere door aanpassingen in het ontwerp van de vrachtwagens, en door waar mogelijk elektrische voertuigen te gebruiken.

Lees verder

Virtuele handelsmissie Scheepsbouw Zuid-Korea

Bent u actief in de scheepsbouw en wilt u in contact komen met de grootste scheepsbouwers ter wereld in Zuid-Korea? Meld u dan aan voor de virtuele handelsmissie naar Zuid-Korea van 12 tot en met 14 oktober. Ontdek kansen voor uw bedrijf op de Koreaanse markt.

Zuid-Korea is na China de op één na grootste scheepsbouwer van de wereld. Het land heeft wereldwijd een marktaandeel van 41,4%. 4 van de 10 grootste scheepsbouwbedrijven ter wereld zijn hier te vinden.

Lees verder

Beslissing en bezwaar

Is een ondernemer het niet eens met onze afwijzing? Of bijvoorbeeld met de hoogte van de definitieve subsidie? Ondernemers kunnen tegen elk besluit bezwaar aantekenen.

Lees verder

TVL: hoe ver zijn we op 8 augustus?

In totaal zijn ruim 303.000 TVL-aanvragen gedaan. Wekelijks laten we zien hoeveel we afhandelden en welke bedragen we toekenden. Een gedetailleerd overzicht per TVL-openstelling.

Lees verder