maandag 23 augustus 2021

Webinar Vietnam: kansen in het beheer van plastic afval

Webinar Vietnam: kansen in het beheer van plastic afval

Bent u geïnteresseerd in de Vietnamese markt voor het beheer van plastic afval? Doe dan mee aan dit webinar op 31 augustus. Ontdek zakelijke kansen voor Nederlandse bedrijven.

Vietnam is een van de 5 grootste plasticvervuilers ter wereld. De Vietnamese overheid wil graag internationaal samenwerken aan innovatieve oplossingen voor deze vorm van vervuiling. 

Tijdens het webinar gaan deskundigen met elkaar in gesprek en kunt u vragen stellen. Het webinar is in het Engels met een vertaling in het Vietnamees.

Lees verder

TVL Q2 alleen vandaag nog open

Ondernemers die aanspraak willen maken op de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) Q2 2021, moeten vandaag (20 augustus) voor 17:00 uur de aanvraag doen.

Lees verder

Online Surinaams-Nederlands Business Forum met president van Suriname Santokhi

De Surinaamse president Chandrikapersad Santokhi bezoekt Nederland van 8 tot en met 10 september, op het moment dat zijn regering een jaar aan het roer staat. Tijdens zijn werkbezoek vindt op 9 september het online Surinaams-Nederlands Business Forum plaats.

Na het succes van de 1e editie van het Forum, komt hier op 9 september 2021 een vervolg op. Dit keer woont onder anderen de Surinaamse president het Forum bij. Bent u geïnteresseerd in zakendoen met Suriname? Meld u dan aan en stuur uw vraag in.

Lees verder

Webinar - De zonnige kant van parkeren

De grootschalige opwek van duurzame elektriciteit vraagt om ruimte en inpassing in het landschap. Juist die ruimte is in Nederland schaars. De opwekking van zonnestroom boven parkeerruimtes is een slimme manier van meervoudig ruimtegebruik. Hoor welke kansen er zijn en praat hierover mee tijdens dit webinar.

Lees verder

Bruine vlootregeling nog 2 dagen open
Ondernemers die aanspraak willen maken op de Tijdelijke Subsidieregeling Continuïteit bruine vloot, moeten uiterlijk 24 augustus 2021 17:00 uur een aanvraag doen.
Lees verder