maandag 9 augustus 2021

Virtuele en fysieke innovatiemissie Fotonica Frankrijk

Virtuele en fysieke innovatiemissie Fotonica Frankrijk

Bent u actief op het gebied van fotonica? Heeft u interesse om de marktkansen en potentiële samenwerkingspartners in Frankrijk (verder) te verkennen? Dan is dit een niet te missen evenement voor u en wellicht uw collega's.

Tijdens de missie wordt gewerkt aan nieuwe Frans-Nederlandse fotonicaontwikkelingen. Daarnaast kijken we naar mogelijkheden tot samenwerking op Europees niveau (b.v. in Horizon Europe projecten). Uiteraard is de missie ook een ideale gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

Lees verder

Innovatiemissie India-Nederland - digitale technologieën

Houdt u zich bezig met digitale oplossingen voor de gezondheidszorg, water, landbouw of voedselproductie? Tijdens onze online innovatiemissie verkent u de mogelijkheden voor eventuele samenwerking met Indiase partijen.

Deze missie bestaat uit een openbaar gedeelte waarbij B2B matchmaking mogelijk is. Daarnaast kunt u zich inschrijven voor sessies over de verschillende aandachtsgebieden gezondheidszorg, water, landbouw of voedselproductie. Let op: sommige sessies kunt u alleen bijwonen op uitnodiging.

Lees verder

"Data-analyse zorgt voor zoveel waardevolle informatie voor de organisatie"

"Data-analyse daar doe ik veel mee." Internal auditor Frank Opheij raakte geboeid over dit onderwerp door een presentatie over process mining: "Ik vond het zo'n eyeopener: de visualisatie van processen. Ik ging me verdiepen in process mining en data-analyse. Het spreekt me juist aan om een hele dataset in één oogopslag te bekijken op een bepaald aspect, in plaats van te werken met steekproeven. Ik houd nu eenmaal van slimme oplossingen."

Lees verder

"Een groene gevel is duurzaam én mooi om te zien"

Alklima-Mitsubishi Electric is een specialist op het gebied van verwarming-, koeling-, en ventilatiesystemen. Het bedrijf streeft al jaren naar duurzaamheid. Met die gedachte voegde Alklima in 2020 een groene gevel toe aan de uitbreiding van hun kantoor in Alblasserdam. Groene gevels bieden namelijk naast isolatie, luchtzuivering en een mooi aanzicht ook klimaatvoordelen, zoals verkoeling en wateropvang.

Lees verder

Meld nu uw schade door hoogwater in Limburg

Heeft u schade door hoogwater in Limburg in juni 2021? Particulieren, bedrijven, overheden, religieuze instanties, verenigingen en stichtingen kunnen vanaf 9 augustus 2021 hun schade melden.

Lees verder