dinsdag 17 augustus 2021

Techbedrijven vrezen deltavariant: kantoren blijven gesloten

EMERCE
Techbedrijven vrezen deltavariant: kantoren blijven gesloten
Amerikaanse techbedrijven laten hun werknemers nog wat langer thuiswerken nu het aantal besmettingen van de deltavariant toeneemt. Facebook telt de terugkeer naar kantoor van zijn Amerikaanse werknemers zelfs uit tot begin volgend jaar.
Lees verder

Uploader schikt met BREIN voor 15.000 euro
Opnieuw heeft BREIN een grote uploader en beheerder van een aantal illegale lin sites geïdentificeerd en aansprakelijk gesteld. De man heeft ervoor gekozen de zaak voor 15.000 euro te schikken in plaats van het voor de rechter te laten komen.
Lees verder

Red je Pakketje opent distributiecentrum in Rijen
Red je Pakketje opent een nieuw distributiecentrum in Rijen. Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten trad bij de zoektocht naar een nieuw distributiecentrum op als adviseur.
Lees verder

Digitaal opkopersregister (DOR) verplicht voor alle opkopers en handelaren
Het Digitaal opkopersregister (DOR) wordt verplicht voor alle opkopers en handelaren. De ministerraad heeft op voorstel van minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid ingestemd met een wetsvoorstel dat deze landelijke verplichting regelt.
Lees verder

Verlies online super Crisp wordt groter
Onlinesupermarkt Crisp is vorig jaar dieper in de rode cijfers gedoken. Het bedrijf leed een verlies van 8,5 miljoen euro, zo blijkt uit de een dezer dagen gedeponeerde jaarrekening, waaruit het FD citeert.
Lees verder

Firefox test sponsorde zoeksuggesties
Mozilla probeert toch weer nieuwe inkomstenbronnen aan te boren met Firefox Suggest. Dat is een zoekfunctie die gesponsorde zoekresultaten toont. De functie wordt momenteel alleen getest onder een klein aantal gebruikers in de Verenigde Staten.
Lees verder

Grote Nederlandse crypto-overname
Het Duitse Northern Data AG neemt delver van cryptomunten en serverprovider Decentric Europe in zijn geheel over voor 365 miljoen euro.
Lees verder

NY Times maakt eenderde gratis nieuwsbrieven betaald
Negentien van de vijftig e-mailnieuwsbrieven van de NY Times zijn niet meer gratis. Lezers moeten een abonnement op de krant hebben om hun favoriete nieuwsbrief te blijven lezen.
Lees verder

Coolblue wil meer winkels in Duitsland
Coolblue zou op zoek zijn naar geschikte locaties in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen om meer eigen winkels te openen.
Lees verder