dinsdag 3 augustus 2021

Square betaalt 29 miljard dollar voor Afterpay

EMERCE
Square betaalt 29 miljard dollar voor Afterpay
Square, het betalingsbedrijf van Twitters Jack Dorsey, legt maar liefst 29 miljard dollar op tafel voor het Austalische Afterpay Ltd, dat krediet versterkt aan internetconsumenten.
Lees verder

Deliveroo overweegt vertrek uit Spanje
Deliveroo overweegt de Spaanse markt te verlaten, wegens een te beperkt marktaandeel en een lange weg van investeringen met 'zeer onzekere potentiële rendementen op lange termijn'.
Lees verder

Clear Channel Nederland nieuwe buitenreclame exploitant in gemeente Almere
Clear Channel Nederland heeft de concessie voor buitenreclame gewonnen in de gemeente Almere. Het betreft een exclusieve overeenkomst met een minimale looptijd van 10 jaar.
Lees verder

Bolt haalt 600 miljoen euro op voor bezorgdienst
Bolt heeft 600 miljoen euro opgehaald tegen een waardering van 4 miljard euro voor de uitbouw van zijn nieuwe 15-minuten bezorgdienst voor boodschappen, Bolt Market.
Lees verder

Google stopt eigen chip in Pixel smartphones
Google heeft bevestigd dat de eerstvolgende Pixel smartphones - de Pixel 6 en Pixel 6 Pro - worden uitgerust met Googles eigen gloednieuwe Tensor chip.
Lees verder

'Extreme groei bezorgmarkt boodschappen'
De Nederlandse bezorgmarkt in de foodsector blijft groeien. De markt stijgt in 2021 met 27,9 procent ten opzichte van 2020, zo blijkt uit het nieuwe Dossier Delivery van het FoodService Instituut Nederland (FSIN).
Lees verder

S4Capital lanceert Media.Monks, één overkoepelend merk voor al zijn activiteiten
S4Capital lanceert Media.Monks, een nieuw, overkoepelend merk dat de merken MediaMonks en MightyHive integreert. Beiden worden visueel vertegenwoordigd in een dynamisch logo met de iconische zeshoek van MightyHive.
Lees verder

Brussel gaat overname Kustomer door Facebook onderzoeken
De Europese Commissie start officieel een diepgaand onderzoek naar de voorgenomen overname door Facebook van de Amerikaanse start-up Kustomer, gespecialiseerd in klantrelatiebeheer.
Lees verder

Elektrische deelbakfietsen BAQME nu ook in Den Haag
Binnen een half jaar na de lancering in Rotterdam breidt BAQME verder uit in Nederland. De aanbieder van deelbakfietsen wil naar eigen zeggen dichtslibbende steden leefbaar maken en is vanaf deze week ook beschikbaar in Den Haag.
Lees verder