donderdag 5 augustus 2021

Save the date: Nationaal Export Event 2021

Save the date: Nationaal Export Event 2021

Ontdek de kansen voor uw bedrijf tijdens het Nationaal Export Event (NEX) op 3 november 2021. Centraal staan digitale transformatie en duurzaamheid.

Bent u al actief in het buitenland of wilt u voor het eerst internationaal zakendoen? Reserveer dan nu een plek in uw agenda voor NEX. Aanmelden kan vanaf september 2021.

Waarom NEX?

NEX is al jaren hét event voor ondernemers met internationale ambities. Ieder jaar komen startende en ervaren exporteurs samen op NEX om ervaringen uit te wisselen en kennis te delen.

Lees verder

Schade door hoogwater Limburg

Heeft u schade aan uw bezit door het hoogwater in Limburg van juli 2021?

Lees verder

TVL in de praktijk: Waarom de TVL niet de redding is voor elke onderneming

De Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) ondersteunt ondernemers die door de coronamaatregelen omzetverlies lijden. Helpt de TVL hen ook echt? Hierover laten we ondernemers zelf aan het woord.

Lees verder

TVL-applicaties niet bereikbaar op 5 augustus tussen 7 en 8 uur

Op donderdag 5 augustus zijn er tussen 07:00 en 08:00 uur werkzaamheden aan de TVL-applicaties. U kunt dan niet aanvragen of uw aanvraag inzien of beheren.

Lees verder

Laatste dag voor herzieningsverzoek hoofdactiviteit Q4 2020

Vanaf TVL Q4 2020 bepaalt de hoofdactiviteit op 15 maart 2020 of een ondernemer tot de doelgroep van de TVL hoort. Aanvragers van Q4 2020 kunnen tot en met vandaag een herzieningsverzoek SBI-code doen.

Lees verder