dinsdag 31 augustus 2021

Save the date: Business Day India 2021

Save the date: Business Day India 2021

Bent u actief of geïnteresseerd in India en wilt u ontdekken wat dit land uw bedrijf nog meer kan bieden? Doe mee met de Business Day India op 12 oktober 2021. Laat u informeren over de zakelijke kansen in het land.

Tijdens het online event maakt u kennis met experts en professionals uit het land en hoort u meer over het zakendoen in India. Reserveer nu een plek in uw agenda voor dit unieke evenement! Aanmelden kan vanaf 20 september 2021.

Lees verder

Nog 1 dag voor vaststellingsverzoek Q4 2020

Ondernemers hebben nog tot en met morgen (31 augustus) om te reageren op het vaststellingsverzoek voor TVL Q4 2020. Hiermee berekenen we de definitieve subsidie voor oktober tot en met december 2020.

Lees verder

Vakbeurs Energie, Ecomobiel, Prefab en Industrial Heat & Power

Bent u geïnteresseerd in duurzame energieopwekking en energiebesparing? Bent u betrokken bij duurzame mobiliteit of houdt u zich bezig met vraagstukken rondom de industriële energievoorziening? Kom dan naar de Vakbeurs Energie, Ecomobiel en Industrial Heat & Power.

Deze beurzen zijn uitgegroeid tot een onmisbaar platform voor iedereen die bezig is met verduurzaming van het energiesysteem, mobiliteitssector en industrie. In het rijke aanbod aan workshops, lezingen en exposanten, zijn ook wij uitgebreid vertegenwoordigd.

Lees verder

Einde aan coronasteunmaatregelen, ook aan TVL

Het kabinet stopt per 1 oktober met de coronasteunmaatregelen. Onder meer de regelingen NOW, TVL, Tozo, TONK worden niet verlengd. Er komt dus ook geen TVL Q4 2021.

Lees verder

TVL: hoe ver zijn we op 29 augustus?

In totaal zijn bijna 317.000 TVL-aanvragen gedaan. Wekelijks laten we zien hoeveel we afhandelden en welke bedragen we toekenden. Een gedetailleerd overzicht per TVL-openstelling.

Lees verder