woensdag 4 augustus 2021

Samsung vernieuwt The Serif en The Frame

EMERCE
Samsung vernieuwt The Serif en The Frame
Samsung brengt een 65 inch versie uit van zijn lifestyle TV The Serif. Ook introduceert Samsung The Frame in een 85 inch variant.
Lees verder

Xiaomi grootste smartphoneleverancier in Europa
Het Chinese Xiaomi is de grootste leverancier van smartphones geworden in Europa. Met vermoedelijk 12,7 miljoen verscheepte eenheden heeft het marktleider Samsung weten in te halen.
Lees verder

Piek in afpersingscampagnes op basis van gelekte inloggegevens
Online beveiliger Bitdefender heeft de afgelopen twee weken een ongewoon hoge piek waargenomen in afpersingscampagnes. Veel van deze spam-e-mails zijn gericht op gebruikers in Nederland, Roemenië en Italië.
Lees verder

'Britten willen overname chipontwerper Arm dwarsbomen'
Het Verenigd Koninkrijk zou wel eens dwars kunnen liggen bij de voorgenomen overname van chipontwerper Arm door de Amerikaanse halfgeleiderproducent Nvidia. Er zouden zorgen zijn over de nationale veiligheid, schrijft persbureau Bloomberg op basis van ingewijden.
Lees verder

Reprise Digital behoudt Interpolis als klant
Reprise Digital zet de digitale mediawerkzaamheden van verzekeraar Interpolis voort. De samenwerking omvat de digitale strategie, -experience, -media en -content werkzaamheden.
Lees verder

Spotify test goedkoop abonnement
Spotify test een nieuwe abonnementsvorm genaamd Spotify Plus waarbij gebruikers 1 dollar per maand moeten betalen, maar toch ook advertenties te horen krijgen.
Lees verder

Onderzoekers onthullen stofvriendelijke NFC-sensoren
Wetenschappers van de Carnegie Mellon University in Pittsburgh in de VS hebben stofvriendelijke NFC-sensoren ontwikkeld die kunnen worden geweven in het oppervlak van alledaagse objecten zoals kussens.
Lees verder

Vertraging bij PostNL met buitenlandse pakketjes
PostNL kampt met vertragingen bij de bezorging van webshopbestellingen van buiten de EU. Dat meldt het bedrijf woensdag aan NU.nl. Reden zijn de nieuwe btw-regels.
Lees verder

Bezorgingen belangrijker voor Uber dan taxiritten
Uber moet het steeds meer hebben van maaltijdbezorgingen. De boekingen voor het tweede kwartaal verdubbelden naar 12,9 miljard dollar, fors meer dan de omzet van taxiritten, die nog steeds werd beïnvloed door de pandemie. Wel zat ook hier weer groei in. De waarde van de taxiboekingen ging naar 8,6 miljard.
Lees verder