vrijdag 20 augustus 2021

Russische boete voor Google wegens ‘verboden content’

EMERCE
Russische boete voor Google wegens 'verboden content'
Een Russische rechtbank heeft Google veroordeeld tot een boete van in totaal 14 miljoen roebel (162.000 euro) omdat het bedrijf heeft geweigerd om 'verboden inhoud' te verwijderen.
Lees verder

TOM Group sluit aan op Decathlon en eBay
Tom Group. een grote omnichannel veelverkoper uit Bladel, sluit aan op Decathlon in België en eBay in Duitsland en Frankrijk.
Lees verder

Deelstaat Hamburg waarschuwt voor gebruik Zoom
De uitvoerende macht van de Duitse staat Hamburg heeft formeel gewaarschuwd voor het gebruik van Zoom vanwege zorgen over gegevensbescherming.
Lees verder

Klant webwinkel wil meer flexibiliteit in aflevertijden en -locaties
De generatie shoppers bij webwinkels tussen twintig en veertig jaar stelt meer eisen aan hoe en wanneer ze hun orders ontvangen dan veertigplussers.
Lees verder

Genomineerden voor 'ABN AMRO Retailer of the Year the Netherlands' editie 2021-2022!
De kanshebbers voor de categorieprijzen van de 'ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland 2021-2022 en de 'ABN AMRO Webshop Award the Netherlands 2021-2022' zijn bekend. In de afgelopen periode hebben consumenten meer dan 500 retailers beoordeeld, met als resultaat ruim 294.000 stemmen.
Lees verder

FTC dient gewijzigde klacht in tegen Facebook
De Amerikaanse Federal Trade Commission zal naar verwachting vandaag nog haar gewijzigde klacht indienen tegen Facebook. Die klacht houdt in dat het sociale netwerk de mededingingswet heeft overtreden.
Lees verder

Emakina valt in Amerikaanse handen
Het Amerikaanse EPAM Systems doet een overnamebod op Emakina Group, de internationale digitale bureaugroep met sterke vertegenwoordiging in Nederland en België.
Lees verder

Marketingbeurs DMEXCO dit jaar weer virtueel
De Europese marketingbeurs en congres DMEXCO vindt dit jaar vanwege corona nog een keer compleet in online setting plaats. Het event begint over drie weken, maar de deuren voor de lobby zijn alvast open gezet.
Lees verder

LG test 6G technologie in Berlijn
LG Electronics meldt dat het met succes 6G-gegevensoverdracht heeft gedemonstreerd in het zogenoemde terahertzspectrum.
Lees verder