maandag 2 augustus 2021

Reparatieketen ThePhoneLab nu ook in Den Haag

EMERCE
Reparatieketen ThePhoneLab nu ook in Den Haag
Reparatieketen ThePhoneLab opent vandaag zijn achtste winkel in Nederland. Het door de 29-jarige Boris Blijham opgerichte bedrijf krijgt een vestiging in het Statenkwartier in Den Haag.
Lees verder

Infographic: Vijf jaar No More Ransom
No More Ransom, het initiatief dat in 2016 werd gestart door rechtshandhavingsinstanties en IT-beveiligers om slachtoffers van ransomware te helpen hun bestanden te herstellen, bestond deze week vijf jaar.
Lees verder

Anne-Marieke van der Kloet (ShopWorks): 'Geheimen achter klantsuccessen zijn mateloos interessant'
In de jonge jaren van internetbureau eFocus was ze er al bij en maakte de ontwikkeling mee tot een wereldbedrijf. Met de overstap naar Shopworks slaat Anne-Marieke van der Kloet weer eenzelfde bron van zinderend ondernemerschap aan.
Lees verder

Belangrijke verschuivingen op Chinese smartphonemarkt
De vraag naar smartphones in China loopt sterk terug. De leveringen aan de handel daalden in het tweede kwartaal met 17 procent tot 74,9 miljoen eenheden, volgens kwartaalcijfers van Canalys. Meest opvallend: Huawei verliest in hoog tempo terrein.
Lees verder

DELTA Fiber haalt record financiering binnen
DELTA Fiber haalt 2 miljard euro voor verdere uitrol van de nieuwste generatie glasvezel in Nederland. Hiermee wordt het netwerk van DELTA Fiber uitgebreid naar 2 miljoen glasvezelaansluitingen in de komende vijf jaar, oftewel 25 procent van de Nederlandse markt.
Lees verder

Zoom schikt voor 85 miljoen dollar
Zoom Video Communications treft een schikking van 85 miljoen dollar voor het delen van persoonlijke gegevens met Facebook, Google en LinkedIn, en het niet tijdig voorkomen van een beveiligingslek waardoor hackers Zoom-vergaderingen konden verstoren (Zoombombing).
Lees verder

PayPal komt met 'superapp' inclusief chat
PayPal gaat zijn betaalapp fors uitbreiden. Het moet een nieuwe digitale portemonnee-app voor consumenten worden met betalingsopties, financiƫle diensten en winkeltools.
Lees verder

High Tech Campus trekt 40 nieuwe techbedrijven aan in coronacrisis
De High Tech Campus in Eindhoven heeft het afgelopen jaar veertig nieuwe techbedrijven aangetrokken, waaronder Keyence, Perpetum, Etteplan, CGI, PhotonFirst en Fontys Hogescholen.
Lees verder

Spotler lijft Squeezely in
De Spotler Group neemt branchegenoot Squeezely op in haar groeiende portfolio van gelijkgestemde marketingtechnologiebedrijven. Financiƫle details zijn niet bekend gemaakt.
Lees verder