donderdag 19 augustus 2021

Nog eens honderd miljoen euro voor opkoper van Amazon-shops

EMERCE
Nog eens honderd miljoen euro voor opkoper van Amazon-shops
Start-up SellerX uit Berlijn heeft honderd miljoen euro groeigeld opgehaald om meer winkels te kopen die louter op Amazon actief zijn.
Lees verder

Tinder rolt ID-verificatie uit
De populaire dating-app Tinder komt binnenkort met ID-verificatie voor alle gebruikers wereldwijd. Daarmee kunnen gebruikers hun identiteit bevestigen.
Lees verder

DNB waarschuwt tegen cryptohandelaar Binance
erlandsche Bank (DNB) waarschuwt dat Binance zonder wettelijk verplichte registratie bij DNB cryptodiensten in Nederland aanbiedt. Dat betekent dat Binance in strijd handelt met de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft).
Lees verder

Prachtige cijfers Tencent ondanks tegenwind
Games als Honour of Kings, PUBG Mobile, Valorant, Clash of Clans en Moonlight Blade Mobile dragen vooral bij aan de omzet van de Chinese techreus Tencent. De cijfers waren beter dan verwacht.
Lees verder

Marcel Boekhoorn verkoopt High Tech Campus Eindhoven
Marcel Boekhoorn heeft de High Tech Campus in Eindhoven verkocht aan de Amerikaanse investeerder Oaktree Capital Management. Het bedrag is niet bekend gemaakt, maar het levert Boekhoorn naar eigen zeggen meer op dan de verkoop in 2005 van telecombedrijf Telfort voor 1 miljard euro.
Lees verder

PayPal schrapt boetes voor betalingen op aankoop
PayPal zal klanten niet langer kosten in rekening brengen wanneer ze betalingen op aankoop missen. Door toenemende concurrentie past het Amerikaanse bedrijf zijn beleid aan.
Lees verder

Adyen verwerkt 216 miljard euro in eerste helft 2021
Adyen heeft in de eerste helft van 2021 216 miljard euro verwerkt, 67 procent meer dan een jaar geleden. De netto-omzet kwam uit op 445 miljoen, 45 procent meer dan vorig jaar, en het butoresultaat bedroeg 272 miljoen, 65 procent hoger dan in 2020.
Lees verder

Thuisbezorgd.nl introduceert Takeaway Pay Card in samenwerking met Adyen
Takeaway Just Eat introduceert de Takeaway Pay Card in samenwerking met Adyen.
Lees verder

OnlyFans met digitaal kanaal zonder erotica
Uitgeefplatform OnlyFans neemt een streamingdienst en tv-app in bedrijf voor makers van niet-erotische content hun werk kunnen uitserveren.
Lees verder