donderdag 26 augustus 2021

Nieuwe online super Manaw live

EMERCE
Nieuwe online super Manaw live
De nieuwe online super Manaw is sinds gisteren live. Het in Amsterdam gevestigde bedrijf claimt een uitgebreid multicultureel assortiment, waardoor consumenten niet langs allerlei speciaalzaken hoeven.
Lees verder

iPads zeer gewild in West Europa
iPads zijn niet aan te slepen. Canalys schat dat het aantal verscheepte iPads in West Europa in het tweede kwartaal 73 procent is gegroeid.
Lees verder

Jeroen Oosterbaan verruilt AH voor Mediabrands
Mediabrands heeft Jeroen Oosterbaan aangesteld als nieuwe Managing Director Marketing Sciences, de afdeling die bestaat uit data consultants, analisten en datawetenschappers werkzaam voor de labels van Mediabrands; Initiative, UM, Reprise en YUNE.
Lees verder

Instagram lanceert wereldwijd advertenties op het tabblad Instagram Shop
Na een test in de VS eerder deze maand, zal Instagram wereldwijd advertenties introduceren op het tabblad Instagram Shop en deze uitrollen in alle landen waar het tabblad beschikbaar is.
Lees verder

Derde Zweedse overname voor Azerion
Azerion neemt het Zweedse mobiele advertentiebedrijf Keymobile over. Daarmee wil het Nederlandse bedrijf het meest uitgebreide en geïntegreerde advertentieaanbod van de game-industrie aan Europese uitgevers en adverteerders realiseren.
Lees verder

Google Health stopt
Google ontmantelt zijn amper drie jaar oude Health afdeling. David Feinberg, die aan het hoofd stond van de afdeling, verlaat het bedrijf en wordt CEO van Cerner.
Lees verder

Walmart start bezorgdienst voor derden
Het bekende warenhuis Walmart start een nieuwe bezorgdienst Walmart GoLocal, waarvan lokale (Amerikaanse) retailers gebruik kunnen maken.
Lees verder

Active Ants opent distributiecentrum in Duitsland
Vorige maand in Belgi├ź en volgende week opent Active Ants een distributiecentrum in Duitsland, in de deelstaat Noordrijn-Westfalen.
Lees verder

Alex Springer neemt politieke nieuwssite Politico over
Axel Springer neemt het Amerikaanse politieke tijdschrift Politico over, evenals de Europese zusterpublicatie Protocol. De bedrijven hebben geen informatie verstrekt over de aankoopprijs, maar het zou de duurste overname in de geschiedenis van de Springer Group zijn.
Lees verder