donderdag 19 augustus 2021

Kansen voor de watersector in Mexicaanse landbouw

Kansen voor de watersector in Mexicaanse landbouw

Bent u actief in de landbouw- of watersector en heeft u interesse in zakendoen in Mexico? Schrijf u dan in voor de online presentatie van het marktrapport 'Opportunities for Dutch businesses in water managment in Mexican agriculture' op 6 september.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) financierde dit rapport en liet het uitvoeren namens de Nederlandse ambassade in Mexico. Het rapport geeft een beeld van de waterproblemen in de groeiende Mexicaanse landbouwsector en beschrijft de kansen voor Nederlandse waterbedrijven.

Lees verder

Wat als je tussen wal en schip valt?

TVL helpt ondernemers met omzetverlies door de coronamaatregelen. Maar wat als je weinig omzetverlies hebt en wel veel margeverlies? Het Zwarte Fietsenplan viel hierdoor tussen wal en schip.

Lees verder

TVL in de praktijk: Wat als je tussen wal en schip valt?

De Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) ondersteunt ondernemers die door de coronamaatregelen omzetverlies lijden. Helpt de TVL hen ook echt? Hierover laten we ondernemers zelf aan het woord.

Lees verder

Een betalingsregeling die past

Het verwachte omzetverlies te hoog ingeschat? Het kan een reden zijn waarom ondernemers (een deel van) de TVL moeten terugbetalen. We hebben hiervoor ruime (renteloze) terugbetalingsmogelijkheden.

Lees verder

Belangrijk om te weten over het accountantsproduct

Ondernemers mogen ook na 20 augustus het accountantsproduct toevoegen aan hun TVL Q2 aanvraag. De belangrijkste weetjes over het accountantsproduct op een rij.

Lees verder