maandag 9 augustus 2021

Kansen in Pools spoorgoederenvervoer

Kansen in Pools spoorgoederenvervoer

Bent u actief in goederenvervoer per spoor en op zoek naar Poolse publieke en private partners? Meldt u zich dan aan voor de RailFreight Summit Poland op 1 en 2 september 2021 in Łódź, Polen.

RailFreight Summit Poland vindt jaarlijks plaats. Dit jaar organiseert de stad Łódz, vlakij Warschau, deze beurs. Polen is dankzij ontwikkelingen op het gebied van goederenvervoer per spoor in Polen en Centraal en Oost Europa een opkomend transportknooppunt.

Lees verder

LORI-registratie pluimveecontingenten met startdatum 1 januari

Nieuwsbericht 21.019 – Op 1 januari 2022 opent voor een aantal pluimveecontingenten een nieuwe contingentperiode. Wilt u hiervoor invoercertificaten aanvragen?

Lees verder

Informatie over TVL ook in het Engels

Ondernemers met een bedrijf in Nederland die Nederlands niet als moedertaal hebben of niet Nederlands zijn, kunnen ook TVL aanvragen. Informatie bieden we daarom aan in het Engels.

Lees verder

"In deze regeling mag je heel creatief zijn met natuurbeheer"

PWN had gehoopt op meer, maar kan toch voor een klein stuk Noord-Hollandse duinen aan de slag met de Versneld natuurherstel regeling. "Onze RVO-adviseur heeft er écht alles aan gedaan om dit te bewerkstelligen."

Lees verder

Tijdelijke Subsidieregeling Continuïteit bruine vloot nog 2 weken open
Ondernemers die aanspraak willen maken op de Tijdelijke Subsidieregeling Continuïteit bruine vloot, moeten uiterlijk 24 augustus 2021 17:00 uur een aanvraag doen.
Lees verder