donderdag 12 augustus 2021

Kansen in de pluimveesector in Colombia en Peru

Kansen in de pluimveesector in Colombia en Peru

Bent u actief in de pluimveesector en heeft u interesse in zakendoen in Peru of Colombia? Doe dan mee met de Digitale Roadshow van 8 tot en met 11 november 2021.

De Colombiaanse en Peruaanse pluimveesectoren maken een snelle en constante groei door. Daardoor zijn het belangrijke afzetmarkten voor Nederlandse kennis en techniek. De laatste grote bijeenkomst tussen de landen dateert alweer van 2019. Hoog tijd dus voor deze online Roadshow. Dit is dé ontmoetingsplaats voor Nederlandse exporteurs en de belangrijkste zakenpartners uit de pluimveesector in Colombia en Peru.

Lees verder

Technische problemen bij de vaststelling: tips

Soms ervaren ondernemers technische problemen bij het beheren van een TVL-aanvraag. Vooral wanneer ze vaststelling willen aanvragen of aanvullende informatie willen insturen. Tips.

Lees verder

'Els van de RVO' laat zien: hier werkt een mens, geen computer (NRC)
NRC 11 augustus 2021

RVO heeft een speciaal team om schrijnende gevallen die buiten de TVL dreigen te vallen, te helpen. Het NRC interviewde het team.

Lees verder

Storing bij aanvraag TVL

Wilt u een aanvraag doen of uw aanvraag beheren? Op dit moment zijn er technische problemen. Wij adviseren u om te wachten met uw aanvraag, totdat de problemen zijn opgelost. Onze excuses voor het ongemak.

Lees verder

"De regeling levert echt een mooie bijdrage om op korte termijn herstelmaatregelen te nemen."

De grote stikstofuitstoot heeft veel nadelige gevolgen voor natuurgebieden. Daarom zijn er op korte termijn herstelmaatregelen nodig. Stichting Landschap Overijssel kan zich met de subsidieregeling Versneld natuurherstel van RVO snel inzetten voor beheer en herstel van hun natuurgebieden.

Lees verder