dinsdag 17 augustus 2021

Just Eat Takeaway: piek verliezen bereikt

EMERCE
Just Eat Takeaway: piek verliezen bereikt
De omzet van maaltijdbezorger Just East Takeaway is het afgelopen half jaar 52 procent gegroeid naar 2,6 miljard euro. Daarbij is de omzet van de jongste aanwinst Grubhub niet meegerekend. Het brutoresultaat was nog wel 190 miljoen euro negatief.
Lees verder

Kansspelautoriteit vordert dwangsom van Lotto
De Kansspelautoriteit (Ksa) heeft een dwangsom van 10.000 euro ingevorderd bij Lotto, een merk van Nederlandse Loterij (NLO).
Lees verder

Extra diensten voor zzp-ers en ondernemers bij Ziggo
Ziggo introduceert drie vernieuwde internetpakketten voor ondernemers. De pakketten bevatten, naast snel en stabiel internet, ook extra diensten speciaal gericht op ondernemers. De vier extra diensten zijn Wifi Back-up Zakelijk, SmartWifi, het voor klanten gratis trainingsplatform Unlimited Learning en de Business Crew voor klantondersteuning.
Lees verder

Zooplus koerst op jaaromzet van 1 miljard euro
Voor het eerst komt de halfjaaromzet van online dierenwinkel Zooplus uit boven de half miljard euro.
Lees verder

Google, Facebook leggen Aziatische onderzeese datakabel
Facebook en Google werken mee aan de aanleg van een nieuwe onderzeese datakabel in zuid-oost Aziƫ. De kabel biedt een extra route in de regio om groeiend mobiel dataverkeer naar serverparken te loodsen.
Lees verder

Omoda breidt uit met verkoop kleding
Omoda breidt zijn assortiment uit met kleding en accessoires en boort daarmee een nieuwe markt aan in binnen- en buitenland.
Lees verder

Wehkamp mag Kleertjes.com overnemen
Wehkamp mag Kleertjes.com overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over, vindt de toezichthouder.
Lees verder

STROOM wint aanbesteding mediabureau van TNO
Mediabureau STROOM wordt verantwoordelijk voor de on- en offline mediastrategie advies, -planning en -inkoop voor innovatie- en kennisorganisatie TNO.
Lees verder

E-commerce Walmart stijgt 6 procent
Walmart, de belangrijkste rivaal van Amazon op de Amerikaanse markt, zag het aandeel e-commerce in het tweede kwartaal wederom met 6 procent groeien. In twee jaar tijd gaat het zelfs om 103 procent. Het warenhuis vermeldt niet wat die omzet is.
Lees verder