woensdag 25 augustus 2021

Joep Hutschemakers aangesteld als Benelux-baas Deliveroo

EMERCE
Joep Hutschemakers aangesteld als Benelux-baas Deliveroo
Joep Hutschemakers is door Deliveroo aangesteld als Benelux-baas om het bedrijf door het constant veranderden landschap van horeca en retail te laveren.
Lees verder

Gebruik QR codes in restaurants mogelijk blijvend
Het gebruik van QR codes in restaurants lijkt een blijvende trend te worden, in ieder geval in de VS.
Lees verder

TikTok en Shopify gaan samenwerken
Winkelen in de TikTok app lijkt realiteit te worden nu het Chinese bedrijf een samenwerking is aangegaan met e-commerce platform Shopify.
Lees verder

CM.com neemt belang in Engelse PoS-leverancier
CM.com heeft een minderheidsbelang verworven in de Engelse maker van mobiele kassa's Phos. Bezoekers van de Grand Prix van Zandvoort zien daarvan het resultaat. Ze kunnen makkelijk contactloos betalen via de telefoon of tablet van de winkelier waar ze hun merchandise of versnaperingen kopen.
Lees verder

Nieuw model iPhone 13 gelekt
Nog een paar weken en Apple presenteert weer zijn nieuwste generatie iPhones.
Lees verder

Biden praat met Big Tech over beveiliging
President Biden heeft woensdag een ontmoeting met vertegenwoordigers van grote techbedrijven. Naast Tim Cook van Apple, Satya Nadella van Microsoft komt naar verluidt de nieuwe CEO Andy Jassy van Amazon naar Washington D.C.. De agenda is niet bekend, maar vermoedelijk gaat het over beveiliging.
Lees verder

Spotify biedt podcasters betaalmuur tot 150 dollar
Geld verdienen met een podcast komt een stap dichterbij nu Spotify een betaalmuur invoert in de VS. In de nabije toekomst komt deze optie ook beschikbaar in Europa.
Lees verder

Manuscriptenbank brengt vraag en aanbod van schrijvers en uitgevers samen
De Manuscriptenbank heeft een nieuw platform gelanceerd dat inspeelt op de behoefte van schrijvers, namelijk het vinden van een geschikte uitgever voor hun boeken.
Lees verder

MPG.Group breidt uit in Benelux met overname Gicom
Contentmarketingbureau MPG neemt het Antwerpse Gicom over. Gicom is het grootste en oudste, en daarmee volgens de nieuwe eigenaar het meest stabiele, content marketingbureau van Belgiƫ.
Lees verder