vrijdag 6 augustus 2021

ING lanceert Apple Pay voor Belgische klanten

EMERCE
ING lanceert Apple Pay voor Belgische klanten
Belgiƫ heeft Apple Pay eindelijk beschikbaar gemaakt voor zijn Belgische klanten. Aanmelden kan met een ING-betaalpas via de Wallet-app van Apple. Aanmelden met een credit card is nog niet mogelijk.
Lees verder

Ook TikTok krijgt Stories
TikTok test sinds enkele dagen een Stories formaat onder de noemer TikTok Stories. Slechts enkele Amerikaanse gebruikers hebben de beschikking over deze nieuwe functie.
Lees verder

bpost bereidt zich voor op eindejaarspiek
De aanhoudende vraag naar e-commerce in Europa heeft geresulteerd in een sterk tweede kwartaal voor bpost. De omzet van de Belgische pakketbezorger steeg ruim boven de 1 miljard euro uit, al was dat wel iets minder dan een jaar geleden.
Lees verder

ABN: reguleer wildgroei flitsbezorgers
Bijna vier op de tien consumenten verwachten hun maaltijdbestelling tussen 20 tot 30 minuten thuisbezorgd te krijgen. Dat leidt tot een wildgroei van flitsbezorgers en tot gevaarlijke verkeerssituaties. Regulering en betere arbeidsomstandigheden zijn erg belangrijk om de groei van het aantal bezorgers in goede banen te leiden, zegt ABN AMRO naar aanleiding van een marktverkenning.
Lees verder

Mooie cijfers voor Zynga, maar sombere vooruitzichten
Gamebedrijf Zynga had donderdag slecht nieuws voor beleggers: de uitgever van Farmville en Words With Friends rapporteerde een verrassende winst in het tweede kwartaal, maar temperde de verwachtingen voor de rest van het jaar omdat mensen minder tijd besteden aan het spelen van mobiele games.
Lees verder

Beter dan verwachte cijfers voor Dropbox
Opslagspecialist Dropbox realiseerde het afgelopen kwartaal 13,5 procent meer omzet. De omzet steeg naar 530 miljoen dollar, met een nettowinst van 88 miljoen. De cijfers waren beter dan verwacht. Analisten hadden gerekend op een omzet van 524 miljoen.
Lees verder

Expedia maakt zich zorgen over de deltavariant
De koers van Expedia Group daalde donderdag nabeurs scherp omdat de reisindustrie zich grote zorgen maakt over de snelle verspreiding van de deltavariant.
Lees verder

Meer omzet voor Vimeo, verlies groter
Videoplatform Vimeo zette het afgelopen kwartaal 96 miljoen dollar om, 43 procent meer dan een jaar geleden. Het verlies werd echter groter: 20,4 miljoen.
Lees verder

3 miljoen betalende abonnees videodiensten RTL
RTL Groep boekte in het eerste half jaar een recordwinst van 929 miljoen euro mede dankzij 3 miljoen betalende kijkers van streamingdiensten. De omzet in het eerste half jaar overschreed de 3 miljard euro.
Lees verder