maandag 2 augustus 2021

Handelsmissie Zuid-Duitsland: Cyber Security

Handelsmissie Zuid-Duitsland: Cyber Security

Heeft u een cybersecurity bedrijf? Wilt u eindelijk weer eens echt contact maken met (potentiële) zakenpartners in Duitsland? Benut de kansen die de Duitse markt u biedt en meld u aan voor de fysieke cyber security handelsmissie naar Zuid-Duitsland van 11 tot en met 14 oktober.

Lees verder

Internationaal succes in de VS dankzij nanovezels

IME Medical Electrospinning is een Nederlands MedTech-bedrijf dat medische implantaten op basis van nanovezels produceert. CEO Judith Heikoop vertelt hoe het bedrijf onder haar leiding grote internationale klanten overtuigde Judith zette al vroeg in haar carrière internationale stappen. Hoewel ze opgeleid is als wetenschapper, ging ze aan de slag bij een groot farmabedrijf. Dat bedrijf kweekte cellen die zelf een hormoon maakten voor gebruik bij IVF.

Lees verder

Octrooiblog: Octrooicentrum Nederland loopt hard deze zomer

De Olympische Spelen in Tokio zijn in volle gang. Voor het onderdeel atletiek staan weer allerlei loopafstanden op het programma.

Lees verder

"Oranje Handelsmissiefonds is mijn rode loper naar VS en Canada"

De handgemaakte sieraden uit Nepal van A Beautiful Story vinden hun weg naar consumenten overal ter wereld. Cathelijne Lania bouwde in 15 jaar een sociale onderneming op die internationaal opereert. Nu wil ze uitbreiden naar de VS en Canada, met hulp van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en partners.

Lees verder

Staatssteungrens van € 1,8 miljoen soms in zicht

Sommige bedrijven komen met TVL Q2 2021 aan de grens van de maximale staatssteun. Zij moeten zelf inschatten of ze over deze grens heen gaan. Wij toetsen ook of aanvragen onder die grens blijven.

Lees verder