maandag 23 augustus 2021

Flink flitsbezorger met hoogste ambities Nederland

EMERCE
Flink flitsbezorger met hoogste ambities Nederland
De flitsbezorger Flink zit in acht Nederlandse steden en zoekt actief uitbreiding in nog eens negentien. Daarmee is het veruit de meest ambitieuze start-up in dit segment.
Lees verder

Videobeurs Vidcon afgelast
Vidcon, de grote Amerikaanse beurs voor videomakers, wordt voor de tweede keer afgelast vanwege corona. De conventie had in oktober moeten plaatsvinden.
Lees verder

Tweedehands design marktplaats Whoppah versterkt organisatie
Whoppah, de marktplaats voor eersteklas tweedehands design en kunst, heeft het team verder uitgebreid met CFO Jelle Kooter. Daarnaast treden Daniel Gebler, co-founder en CTO van online supermarkt Picnic en Guido Fambach, Executive Vice President Sales bij Just Eat Takeaway, toe tot de Whoppah Steering Committee.
Lees verder

Cryptobeurs Binance gaat klanten strenger controleren
Cryptobeurs Binance gaat zijn klanten strenger controleren om witwassen tegen te gaan. Die toezegging deed 's werelds grootste cryptoplatform vrijdag na waarschuwingen van financiële waakhonden van Groot-Brittannië en Duitsland en DNB.
Lees verder

WhatsApp begint test multidevice versie
WhatsApp is begonnen met de uitrol van een zogeheten multidevice versie van WhatsApp Desktop. Hierdoor kan de populaire app tegelijk op verschillende apparaten worden gebruikt.
Lees verder

IKEA gaat groene stroom verkopen
IKEA wil binnenkort groene stroom gaan verkopen. De Zweedse meubelwinkel heeft een abonnement ontwikkeld genaamd Strömma voor in eerste instantie de Zweedse markt.
Lees verder

Acht miljoen groeigeld voor Cavai
Het Noorse techbedrijf Cavai, dat interactieve reclames faciliteert, haalt acht miljoen euro groeigeld op. Daarmee wil het zijn product doorontwikkelen.
Lees verder

Chiptekort kan introductie Windows 11 pc's vertragen
Het wereldwijde chiptekort blijft een groot probleem voor de pc-industrie. De wachttijd voor halfgeleiders is nu meer dan 20 weken, zo blijkt uit onderzoek van Susquehanna Financial Group. Dat kan consequenties hebben voor de introductie van nieuwe Windows 11 laptops en desktops.
Lees verder

Resultaten JD.com beter dan verwacht
De omzet van de Chinese e-commercereus JD.com is in het tweede kwartaal met 26 procent gestegen naar 39,3 miljard dollar. […]
Lees verder