maandag 30 augustus 2021

"Een elektrische bus kost meer, maar verbruikt fors minder"

"Een elektrische bus kost meer, maar verbruikt fors minder"

Een elektrische bedrijfsauto is in veel gevallen een goede vervanger voor een fossiel aangedreven bedrijfsauto. Zo ook voor Alfred de Kooter van De Kooter Spuit- en Schilderwerk. Met hulp van de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA) en Milieu-investeringsaftrek (MIA) verving hij zijn fossiel aangedreven bedrijfsbus door een elektrische.

Lees verder

Aanpassen aan klimaatverandering met steun van MIA\Vamil

Extreme regenval veroorzaakte de recente wateroverlast in Europa. Dit vraagt om klimaatadaptieve maatregelen om beter bestand te zijn tegen extreme weersomstandigheden.

Lees verder

ONE Conference voorprogramma - interactieve talkshow georganiseerd door dcypher

De ONE conference is het internationale cybersecurity-congres. Voorafgaand aan ONE nodigt dcypher u van harte uit deel te nemen aan de interactieve talkshow, waar we in gesprek gaan over innovatie in cybersecurity en samenwerking.

Waar zit de pijn? Waar liggen de kansen? Wat moet er veranderen? Wat kunnen we met elkaar vanaf morgen anders doen om Nederland cyberweerbaar te houden? En welke rol speelt u daarin? We zien u graag! 

Inhoud

Op beide dagen komen verschillende cybersecurityonderwerpen aan bod: 

Lees verder

Subsidie tweedehands elektrische personenauto's goed gebruikt

Kopers van gebruikte elektrische personenauto's maken goed gebruik van de subsidieregeling SEPP. Er is sinds 28 augustus 2021 voor meer auto's subsidie aangevraagd dan dat er geld is.

Lees verder

Tegemoetkoming Vaste Lasten Q3 2021 van start

Ondernemers kunnen vanaf 31 augustus 8.00 uur TVL Q3 2021 aanvragen. Het subsidiepercentage is 100%. 

Lees verder