dinsdag 17 augustus 2021

De nieuwe zijderoute: ontdek uw kansen in Oezbekistan

De nieuwe zijderoute: ontdek uw kansen in Oezbekistan

Bent u actief in de sector gezondheidszorg, infrastructuur of circulaire economie en bent u geïnteresseerd in zakendoen in Oezbekistan? Neem dan op dinsdag 7 september deel aan het webinar 'The New Silk Road - Opportunities for Dutch Businesses in Uzbekistan'.

Dit online evenement is ook interessant als u al actief bent in Oost-Europa of Centraal-Azië en verder wilt uitbreiden naar deze dynamische opkomende markt.

Lees verder

BIOSWITCH matchmaking en webinar

Bent u op zoek naar biobased verpakkingen? Of zoekt u leveranciers van biobased verpakkingsmaterialen? Tijdens het event organiseren wij in samenwerking met onze Deense partners van het Enterprise Europe Network een webinar en een aansluitende matchmaking.

Lees verder

TVL Q3 2021 opent eind augustus

Ondernemers kunnen vanaf 31 augustus de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) Q3 2021 aanvragen. De regeling staat 8 weken open.

Lees verder

TVL: hoe ver zijn we op 15 augustus?

In totaal zijn ruim 308.000 TVL-aanvragen gedaan. Wekelijks laten we zien hoeveel we afhandelden en welke bedragen we toekenden. Een gedetailleerd overzicht per TVL-openstelling.

Lees verder

"Dankzij ICEP hebben wij een ingang bij bedrijven waar je niet zomaar binnenkomt"

ICE Holland is onderdeel van de Dieseko Group en gevestigd in Shanghai. Daar zijn zij actief in de offshore windsector. Het is als buitenlands bedrijf een uitdaging om in China mee te draaien. Daarom gaat het bedrijf mee op handelsmissies van het International Clean Energy Partnership (ICEP). "Dankzij ICEP hebben wij naamsbekendheid kunnen creëren."

Lees verder