woensdag 18 augustus 2021

CES 2022 alleen toegankelijk voor gevaccineerden

EMERCE
CES 2022 alleen toegankelijk voor gevaccineerden
De eerstvolgende editie van de elektronicabeurs CES in Las Vegas in januari 2022 zal alleen toegankelijk zijn voor mensen die zich hebben laten vaccineren tegen corona.
Lees verder

Apple schrapt SharePlay in iOS 15
Apple schrapt SharePlay, een van de belangrijkste nieuwe functionaliteiten in het aanstaande iOS 15. Daarmee kunnen gebruikers Apple content op verschillende apparaten bekijken.
Lees verder

Tweakers schuift trackers verder naar de achtergrond
Thirdpartytrackers komen er op het forum van Tweakers niet meer in. De techsite heeft daar de cookiewall helemaal verwijderd en streeft ernaar overal de reclametrackers van derden van zijn platform te verwijderen.
Lees verder

NVM wil vasthouden aan meerderheidsbelang in Funda
Makelaarsvereniging NVM wil de controle over huizensite Funda voorlopig niet kwijt. Er dreigt daarmee een nieuw conflict met een groep minderheidsaandeelhouders die juist pleit voor een grote, nieuwe aandeelhouder.
Lees verder

Google introduceert nieuwe Titan-beveiligingssleutel
Google heeft zijn line-up met Titan-beveiligingssleutels vernieuwd. Er is nu ook een een USB-C-model, dat ook NFC ondersteunt.
Lees verder

Nieuwe leiding voor influencerbureau Femmelab
Bregje van Iperen (32) en Sanne Konings (30) vormen per 1 september de nieuwe directie van Femmefab, het bureau gespecialiseerd in influencer samenwerkingen voor de vrouwelijke doelgroep.
Lees verder

Miljardair-techondernemer commandant civiele ruimtevlucht SpaceX
Jared Isaacman, een miljardair-techondernemer uit New Jersey, zal volgende maand geschiedenis schrijven met Inspiration4, 's werelds eerste volledig civiele ruimtevlucht uitgevoerd door Elon Musks ruimtevaartbedrijf SpaceX.
Lees verder

Een Chinese mode-app die net zo populair is als Amazon
De fashionapp passeerde onlangs Amazon in aantal app-downloads in de Verenigde Staten. Shein lijkt zowel Zara als H&M te verslaan doordat het enorm verslavend is.
Lees verder

LCL breidt datacenter uit
LCL in het Belgische Aalst breidt zijn datacentercapaciteit flink uit. De nieuwe infrastructuur kostte 15,5 miljoen euro.
Lees verder