dinsdag 31 augustus 2021

Argeweb en Alphamega gaan op in Yourhosting

EMERCE
Argeweb en Alphamega gaan op in Yourhosting
Total Webhosting Solutions brengt ook Argeweb onder bij Yourhosting. Ook het opgaan van Alphamega in Yourhosting is bevestigd aan Tweakers.
Lees verder

ByteDance (TikTok) neemt VR bedrijf over
ByteDance, moederbedrijf van TikTok, neemt VR specialist Pico Interactive over, een volgende aanwijzing dat het wil investeren in de metaverse, een virtuele representatie van de echte wereld.
Lees verder

Thuiswinkel.org waarschuwt voor bestellendrank.nl
Thuiswinkel.org waarschuwt voor de site bestellendrank.nl. Deze gebruikt ten onrechte het Thuiswinkel Waarborg-logo.
Lees verder

Chatapp Telegram over de miljard downloads
Telegram behoort nu tot de kleine club appontwikkelaars met meer dan een miljard downloads in de boeken.
Lees verder

Ransomwarebende Ragnarok stopt
Weer heeft een ransomwarebende, Ragnarok, de handdoek in de ring gegooid. De bende die succesvol aanvallen opende op onbeveiligde Citrix ADC-servers heeft een gratis decoderingssleutel voor zijn slachtoffers vrijgegeven. Daarmee kunnen deze bedrijven weer bij hun versleutelde bestanden.
Lees verder

Merkle en NS blijven marketingpartners
NS blijft werken met het bureau Merkle voor de CRM en digitale marketing diensten. Merkle ondersteunt NS bij het optimaliseren en het ontwikkelen van multidisciplinaire campagnes en het delen van kennis en ervaring op het gebied van Customer Experience Management en als strategisch partner voor advies op het gebied van innovatie.
Lees verder

Instagram verplicht opgave leeftijd
Instagram gaat gebruikers verplichten om hun verjaardag op te geven om jongeren beter te beschermen.
Lees verder

CNN laat tv-contracten Engeland aflopen
CNN International laat zijn distributiecontracten met de Britse zenders Virgin Media, BT TV en Freesat aflopen. De nieuwszender sorteert hiermee voor op prominente verspreiding van zijn nieuwe, eigen betaalde streamingdienst.
Lees verder

40 procent groei voor TPVision in afgelopen vier jaar
TP Vision heeft een omzetgroei van 40 procent gerealiseerd in de afgelopen vier jaar. Dat vertelde het bedrijf achter Philips TV & Sound vandaag tijdens een hybride evenement dat zowel live als online werd georganiseerd in Amsterdam en Londen.
Lees verder