zaterdag 21 augustus 2021

Adobe neemt videobewerker Frame.io over

EMERCE
Adobe neemt videobewerker Frame.io over
Adobe heeft 1,3 miljard dollar neergeteld voor Frame.io, een platform voor gezamenlijke videobewerking.
Lees verder

Weer roep om Amerikaans verbod van TikTok
De Republikeinse senator Marco Rubio wil dat president Joe Biden alsnog video-app TikTok in de Verenigde Staten verbiedt nu China een eigendomsbelang heeft genomen in een belangrijke dochteronderneming van ByteDance, het moederbedrijf van TikTok.
Lees verder

'Amazon wil middelgrote warenhuizen openen'
Amazon zou concrete plannen hebben om grote warenhuizen te openen in de VS, te beginnen in Californië en Ohio. Dat meldt The Wall Street Journal.
Lees verder

Tesla maakt supercomputer beschikbaar voor derden
Tesla wil in de toekomst zijn AI-trainingscomputer opstellen voor derde partijen, mogelijk als betaalde clouddienst.
Lees verder

BTC Direct sponsor van Club Brugge
Cryptowisselkantoor BTC Direct wordt met zijn crypto-app BLOX voor de komende twee seizoenen mouwsponsor van het voetbalelftal van Club Brugge.
Lees verder

Abonneren op nieuwsbrieven in Twitter wordt eenvoudiger
Twitter gebruikers kunnen zich straks rechtstreeks abonneren op een nieuwsbrief van andere Twitteraars die gebruik maken van de Revue-dienst voor betaalde nieuwsbrieven.
Lees verder

Zakelijke versies Office 365 worden volgend jaar duurder
Microsoft gaat de tarieven voor de zakelijke versies van Office en Microsoft 365 wereldwijd verhogen. Reden is dat er tal van nieuwe mogelijkheden zijn toegevoegd zonder prijsverhoging.
Lees verder

Infographic: kunst in The Frame
Samsungs televisie The Frame, waarvan een grotere versie is aangekondigd, valt op doordat het scherm als fotolijst kan worden gebruikt. Bijzonder is de samenwerking met musea, waardoor automatisch kunstwerken worden getoond.
Lees verder

Lydi Siebers (HelloFresh): 'Jaren vooruitdenken is niet relevant'
Geholpen door een onvoorspelbaar jaar zag HelloFresh belangrijke bezwaren om een maaltijdbox te bestellen ineens wegvallen. En is daarmee op een blijvende gedragsverandering getrakteerd, stelt Chief Marketing Officer Benelux Lydi Siebers. Of online food inderdaad zo complex is? "Het ligt maar net aan je vertrekpunt."
Lees verder