maandag 5 juli 2021

Zo maak je een betere website voor je bedrijf

De Zaak
Zo maak je een betere website voor je bedrijf

De website is het online visitekaartje voor je bedrijf. Deze dient de kwaliteit uit te stralen die je voor ogen hebt en bezoekers moeten makkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Een goede website inspireert, informeert en activeert.

The post Zo maak je een betere website voor je bedrijf appeared first on De Zaak.

Lees verder

Zo sluit je zorgvuldig een AOV af

Als ZZP'er heb je veel vrijheden: je werkt niet onder toezicht van een baas, je bepaalt in welk beroep je je volledig gaat storten of gaat omscholen en je kunt zelf beslissen of je deze week wat minder werkt of juist veel. Ook al biedt deze zelfstandigheid veel voordelen, er hangt ook een groot nadeel aan waarvan velen zich niet bewust zijn als ze voor zichzelf beginnen. Je bent namelijk niet verzekerd van een vast maandelijks inkomen waarmee je bijvoorbeeld je hypotheek of andere vaste lasten gegarandeerd kunt betalen.

The post Zo sluit je zorgvuldig een AOV af appeared first on De Zaak.

Lees verder

Een Mustang, maar dán verantwoord…

De naam Mustang roept visioenen op van de van-dik-hout-zaagt-men planken aanpak in combinatie met een bulderende V8-motor. Het kan ook anders, bewijst de Mustang Mach-E. Yep, zelfs de iconische muscle car gaat mee in de vaart der volkeren. Vloeken in de kerk? Onze testcoureur Rob van Ginneken drukte het gaspedaal stevig in en stelt vast: 'Het idee is even wennen, maar het resultaat is niet verkeerd…'

The post Een Mustang, maar dán verantwoord… appeared first on De Zaak.

Lees verder

12 vragen en antwoorden over afschrijven

Wanneer je investeert in bedrijfsmiddelen, moet je de aanschafkosten over
meerdere jaren uitsmeren. De berekening vindt plaats op basis van de
historische kostprijs, de geschatte gebruiksduur en de restwaarde. Waar moet je allemaal op letten?

The post 12 vragen en antwoorden over afschrijven appeared first on De Zaak.

Lees verder

De 8 fasen van een verkoopgesprek

Elk verkoopgesprek kent een aantal fasen. Het is belangrijk deze te volgen, want dat vergroot de kans dat je je klant echt goed helpt. Welke stappen moet je zetten in het verkoopgesprek en waar moet je op letten?

The post De 8 fasen van een verkoopgesprek appeared first on De Zaak.

Lees verder

Zakelijk klanten krijgen gratis toegang tot het online leerplatform "Unlimited Learning"

Onbeperkt toegang tot zakelijke cursussen, webinars, e-books en podcasts. Allemaal gratis te volgen door ondernemers. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar toch is dit nu mogelijk geworden voor alle VodafoneZiggo klanten. VodafoneZiggo lanceerde onlangs Unlimited Learning, hét gratis online leerplatform voor ondernemers waardoor investeren in persoonlijke en/of zakelijke ontwikkeling eenvoudig wordt gemaakt.

The post Zakelijk klanten krijgen gratis toegang tot het online leerplatform "Unlimited Learning" appeared first on De Zaak.

Lees verder