donderdag 29 juli 2021

Wehkamp wil Kleertjes.com overnemen

EMERCE
Wehkamp wil Kleertjes.com overnemen
RFS Holland Holding B.V., de moedermaatschappij van Wehkamp, wil kleertjes.com overnemen, een leidende online kinderkleding retailer.
Lees verder

Google hanteert nog steeds dessertnamen voor Android
Google blijkt intern nog altijd namen voor snoepgoed te gebruiken voor Android versies. Tot Android 10 had elke versie van het mobiele besturingssysteem van Google zowel een versienummer als een dessertnaam, zoals Ice Cream Sandwich, Jelly Bean en KitKat.
Lees verder

Spotify naar 165 miljoen betalende gebruikers
Spotify telt nu 365 miljoen actieve gebruikers, een groei van 22 procent. 165 miljoen daarvan zijn betalende gebruikers.
Lees verder

TikTok breidt LIVE platform uit
TikTok breidt zijn TikTok LIVE-platform uit. Dat is het onderdeel waarmee makers kunnen livestreamen naar fans, terwijl ze tegelijk kunnen reageren op opmerkingen en vragen van kijkers.
Lees verder

Shopify ziet groei vertragen
Het Canadese e-commerceplatform Shopify rapporteert over het tweede kwartaal een omzet van 1,12 miljard Amerikaanse dollar en een nettowinst van 778 miljoen (GAAP regels).
Lees verder

10 miljoen exemplaren verkocht van PlayStation 5
Sony heeft sinds de lancering in november 2020 10 miljoen exemplaren verkocht van zijn nieuwe gamecomputer PlayStation 5. Het is daarmee best lopende spelcomputer uit de geschiedenis van het Japanse bedrijf, aldus Sony Interactive Entertainment.
Lees verder

Havas grootste groeier van Vivendi
De Franse mediagigant Vivendi meldt nabeurs dat de omzet in de eerste helft van het jaar met 49 procent is gestegen ten opzichte van een jaar eerder, mede dankzij goed resultaten van muziekdochter Universal.
Lees verder

Facebook verwacht nog steeds impact van anti-advertentietracking in iOS
Facebook lijkt maar weinig hinder te ondervinden van de anti-advertentietracking in iOS 14, waarvoor het telkens had gewaarschuwd. Het bedrijf vreesde heel wat inkomsten mis te lopen, omdat veel iPhone-gebruikers de advertentietracking zouden weigeren, ook als ze erom worden gevraagd.
Lees verder

Koers PayPal lager na zorgen over omzet
Betaalbedrijf PayPal kreeg woensdag een flinke tik van beleggers ondanks een recordjaar. Weliswaar werden de winstverwachtingen overtroffen, maar de omzet viel licht tegen. Het aandeel PayPal daalde woensdag nabeurs met 8 procent.
Lees verder