dinsdag 20 juli 2021

Webinarserie: wateruitdagingen oplossen in Latijns-Amerika

Webinarserie: wateruitdagingen oplossen in Latijns-Amerika

Bent u een waterexpert? De webinarserie 'Advancing solutions for water-related challenges in Latin America together' wil u met Nederlandse en Latijns-Amerikaanse collega's samenbrengen en inspireren. Volg de serie, maak kennis met elkaar en deel 'good practices' over de meest urgente wateruitdagingen in Latijns-Amerika.

Lees verder

7 Nederlandse partijen ontvangen EU-subsidie voor infrastructuur

7 Nederlandse partijen krijgen uit de CEF Transport MAP reflow call samen bijna € 10 miljoen euro aan EU-subsidie.

Lees verder

TVL: hoe ver zijn we op 19 juli?

In totaal zijn ruim 287.000 TVL-aanvragen gedaan. Wekelijks laten we zien hoeveel we afhandelden en welke bedragen we toekenden. Een gedetailleerd overzicht per TVL-openstelling.

Lees verder

Grondstoffenscanner nu ook in het Engels beschikbaar

De Grondstoffenscanner is nu ook in het Engels beschikbaar. Daarnaast is de scanner uitgebreid met import- en exportgegevens van de Europese Unie (alle 27 EU-landen samen).

Lees verder

Kennis en Technologie Innovatiemissie Zuid-Afrika: klimaatslimme en duurzame landbouw

Bent u actief in de land- en tuinbouw, met name in de fruitsector, met focus op plantgezondheid, duurzaam watergebruik en gewasbescherming? Heeft u interesse om samen met Zuid-Afrikaanse partners aan innovatie (Research & Development) te werken? Ga dan mee met de kennis- en technologie innovatiemissie van 25 tot 29 oktober 2021.

Centraal bij deze agri-food innovatiemissie staat een meerjarige, gelijkwaardige samenwerking op onderzoek en ontwikkeling voor zowel onderzoekers als bedrijven.

Doelen missie

Specifieke doelen van deze missie zijn:

Lees verder