donderdag 22 juli 2021

Webinar uitbreiding Stimuleringsregeling aardgasvrije huurwoningen (SAH)

Webinar uitbreiding Stimuleringsregeling aardgasvrije huurwoningen (SAH)

Op 1 oktober 2021 gaat de Stimuleringsregeling Aardgasvrije Huurwoningen (SAH) uitbreiden. Wilt u als verhuurder en/of gemengde VvE alles weten over de uitbreiding van de SAH? Meld u dan aan voor dit webinar.

Naast verhuurders mogen vanaf 1 oktober ook gemengde VvE's gebruik maken van de regeling. Door deze uitbreiding sluit de regeling beter aan op de behoefte van de markt.

Voor wie?

Dit webinar is voor verhuurders en gemengde VvE's.

Programma

De volgende onderwerpen staan op het programma:

Lees verder

Masterclass Uniforme Maatlat Gebouwde Omgeving

Op 21 september organiseren wij een masterclass over het instrument Uniforme Maatlat Gebouwde Omgeving. Deelnemers maken kennis met de nieuwste versie van deze rekentool.

De masterclass is voor consultants en voor energie-experts van grotere gemeenten of corporaties.

Lees verder

Gedragsverandering en verduurzaming: tijd voor actie

Bent u een young professional, werkzaam in de vastgoedsector en houdt u zich bezig met het verduurzamen van de bestaande gebouwde omgeving? Dan is de bijeenkomst Gedragsverandering en verduurzaming: tijd voor actie zeker iets voor u. Het event vindt plaats op 21 september 2021 in DeFabrique in Maarssen.

Lees verder

Stap voor stap door het TVL-aanvraagformulier

Een aanvrager van TVL moet zich aan meerdere voorwaarden houden. En vaak verschillende soorten informatie aanleveren. Daarom een video met uitleg over het invullen van een aanvraagformulier.

Lees verder

"Mijn omzet daalde ineens met 70%"

De omzet van taxichauffeur Erwin van Eekhout daalde in maart 2020 met 70%. Door een verkeerde SBI-code werd zijn TVL-aanvraag afgewezen. Hij maakte succesvol bezwaar.

Lees verder