vrijdag 2 juli 2021

Webinar TVL Q2 2021: waar staan we nu?

Webinar TVL Q2 2021: waar staan we nu?

De TVL 2021 staat open sinds 25 juni en de aanmeldingen stromen binnen. Om de regeling kort toe te lichten en ondernemers te helpen met de aanvraag, organiseerden we een webinar.

Lees verder

Kennis en Technologie Innovatiemissie Japan: AI & Robotisering in open teelt en glastuinbouw

Bent u actief op het snijvlak van land- en tuinbouw & sleuteltechnologie├źn? Heeft u interesse om samen met Japanse partners aan innovatie (R&D) te werken, of wilt u zich laten inspireren door Japanse bedrijven? Ga dan mee met de kennis- en technologie innovatiemissie van 22 tot 26 november 2021.

Publieke en private samenwerking met Japanse kennisinstellingen en hightech bedrijven staat centraal bij deze verkennende agri-food innovatiemissie.

Doelen missie

Specifieke doelen van deze missie zijn:

Lees verder

De-minimissteun: wat is het en wanneer telt die mee?

De Tijdelijke subsidieregeling continuïteit bruine vloot valt onder de de-minimis verordening. Maar wat betekent dat eigenlijk? Wat moet een aanvrager dan doen? En geldt dat voor alle TVL-regelingen?

Lees verder

Derdenverklaring en accountantsproduct bij TVL Q2 2021

Bij een aanvraag voor de TVL Q2 2021 moeten ondernemers soms een derdenverklaring of een accountantsproduct meesturen. Of allebei. Maar wanneer precies? En wat is het verschil?

Lees verder

"De overheid denkt mee met ondernemers"
Academie op Kreta ontving de Tegemoetkoming Vaste Lasten. Het bedrijf organiseert filosofiecursussen op Kreta, die door de reisbeperkingen vanwege corona helemaal stil kwamen te liggen.
Lees verder