dinsdag 20 juli 2021

Virtuele partnering voor biotechnologie & farmaceutische bedrijven uit EU en Japan

Virtuele partnering voor biotechnologie & farmaceutische bedrijven uit EU en Japan

Bent u met uw bedrijf actief in biotechnologie en geneesmiddelen? Bent u op zoek naar samenwerkingspartners in Japan? Meld u dan aan voor het virtuele evenement Virtuele partnering voor biotechnologie & farmaceutische bedrijven uit EU en Japan.

Lees verder

Accountantsproducten voor TVL-aanvraag beschikbaar

Bij een aanvraag van € 125.000 of hoger, is voor TVL Q1 2021 (grote ondernemingen) en TVL Q2 2021 een accountantsproduct nodig. Dit accountantsproduct is nu beschikbaar.

Lees verder

Ketenmachtiging alleen voor WBSO, TVL en Berichtenbox

Sinds 1 juli 2021 kunt u bij ons niet meer inloggen met eHerkenning 1 (eH1). Ondernemers zijn goed voorbereid op deze verandering en loggen nu in met een hoger niveau. Over machtigen is soms nog onduidelijkheid.

Lees verder

"De verscheidenheid aan maatschappelijke thema's waar RVO aan werkt heeft mij positief verrast"

Meint Pool startte in 2020 als senior auditor bij de Interne Auditdienst (IAD) van RVO. "Ik heb zowel een adviserende als auditrol, maar zet mijn ervaring ook hands-on in binnen projecten van RVO", vertelt hij. Als snel haakte hij aan bij grote projecten zoals de COVID-19 regelingen en het Europees Landbouwbeleid.

Lees verder

SAH binnenkort ook voor gemengde VvE's

Op 1 oktober 2021 gaat de Stimuleringsregeling Aardgasvrije Huurwoningen (SAH) uitbreiden. Dan mogen naast verhuurders ook gemengde Vereniging van Eigenaars (VvE's) gebruik maken van de regeling.

Lees verder