donderdag 29 juli 2021

Vacature: Office Manager

De Zaak
Vacature: Office Manager

De Zaak – Al 29 jaar een begrip binnen ondernemend Nederland Eerst als magazine, later als online-uitgever van al het relevante nieuws en advies dat voor ondernemers belangrijk is. Elk jaar komen er 2 miljoen bezoekers op onze website dezaak.nl naast ons bereik via de nieuwsbrief en socials. Daarnaast worden 2000 leden elke dag bijgestaan … Continued

The post Vacature: Office Manager appeared first on De Zaak.

Lees verder

Een onderneming starten met een arbeidsbeperking?

Wil jij een eigen bedrijf oprichten? Over het algemeen kost dat veel tijd en inspanning. Bovendien heb je er vaak een spaarpotje voor nodig. Zeker wanneer je te maken hebt met een arbeidsbeperking kan dit een extra drempel zijn voor het starten van een onderneming. Om die drempel weg te nemen, zijn er verschillende regelingen voor startende ondernemers met een handicap of chronische klachten.

The post Een onderneming starten met een arbeidsbeperking? appeared first on De Zaak.

Lees verder

Welke verschillende type leningen zijn er?

Overweegt u om een nieuwe camper te kopen, wilt u uw woning verduurzamen of wilt u simpelweg een extra bedrag achter de hand hebben voor onvoorziene omstandigheden? Als u geen of weinig spaargeld heeft, zijn er andere manieren om toch de beschikking te hebben over een extra spaarpotje. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een lening af te sluiten, maar welke type lening kiest u? Er zijn verschillende type leningen die u kunt afsluiten. In dit artikel vertellen we er meer over.

The post Welke verschillende type leningen zijn er? appeared first on De Zaak.

Lees verder

Waarom is geld lenen nog nooit zo goedkoop geweest?

Sinds een aantal maanden hebben meerdere kredietverstrekkers de rente verlaagd bij het afsluiten van een persoonlijke lening. De rente was al aan de lage kant, maar de nieuwe verlaging heeft gemaakt dat je nu een lening kunt afsluiten vanaf 3,5 % rente. Dit heeft als gevolg dat het afsluiten van een lening nog nooit zo goedkoop is geweest. De lage rente wordt door banken ingezet om de economie verder op gang te helpen. De kans bestaat er zelfs dat dit niet de laatste verlaging is die wij zullen meemaken.

The post Waarom is geld lenen nog nooit zo goedkoop geweest? appeared first on De Zaak.

Lees verder

Krediet of lening?

Sinds corona neemt het aantal zakelijke lening toe. Dit ondanks de bijdrage die de overheid heeft geleverd in de vorm van loonkosten vergoeding en vaste lasten. Volgens de gegevens van de Nederlandse Vereniging van Banken zijn er bij 172.000 bedrijven een lening verstrekt. In totaal is er sinds begin vorig jaar voor 33 miljard aan kredieten verstrekt. Dit is exclusief de door de banken gegeven uitstel.

The post Krediet of lening? appeared first on De Zaak.

Lees verder

Artikelen importeren: wat komt er bij kijken?

Artikelen importeren gaat meestal per container. Wat zijn de voordelen en waar let je verder op wanneer je goederen importeert per container?

The post Artikelen importeren: wat komt er bij kijken? appeared first on De Zaak.

Lees verder