maandag 12 juli 2021

Start van de nieuwe ruimterace: Branson versus Bezos

EMERCE
Start van de nieuwe ruimterace: Branson versus Bezos
Ondernemer Richard Branson bereikte zondag vanuit New Mexico met het ruimteschip Unity een hoogte van 80 kilometer. Het was niet zo gepland, maar Bransons Virgin Galactic neemt het op tegen 's werelds rijkste man op aarde, Jeff Bezos van Blue Origin.
Lees verder

DHL begint internationale e-commercecampagne
Pakketbezorger DHL is in dertig landen een reclamecampagne begonnen om zich duidelijker op de kaart te zetten voor webwinkels en consumenten.
Lees verder

'Volgende Pixel smartphones krijgen vijf jaar lang Android-updates'
Google zou zijn komende Pixel 6- en Pixel 6 Pro-smartphones vijf jaar lang van Android-updates willen voorzien. Dat is uitzonderlijk, want de meeste Android toestellen moeten het met twee updates doen. Nokia biedt sinds kort drie Android versies bij zijn wat duurdere toestellen.
Lees verder

Doxing wordt mogelijk strafbaar
Het online delen van privégegevens om iemand te intimideren moet strafrechtelijk kunnen worden aangepakt. Minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid heeft vandaag een wetsvoorstel in consultatie gebracht om deze vorm van intimidatie aan te kunnen pakken.
Lees verder

Booking.com springt naar top Social Travel 30
Booking.com springt van plaats 30 naar vier in het Social Travel 30-onderzoek. De bewegingen hierin laten onmiskenbaar zien dat Nederland zich opmaakt voor de zomervakantie.
Lees verder

ID Factory versterkt bureaugroep NOBEARS
ID Factory sluit zich aan bij NOBEARS. De twee marketingbedrijven vormen een nieuw collectief van meer dan 80 specialisten die zich richten op strategie, concept, design, ontwikkeling en marketing voor uiteenlopende (inter)nationale merken.
Lees verder

Jeroen van der Lingen directeur SAP
SAP heeft Jeroen van der Lingen benoemd tot Managing Director voor Nederland. Zijn voorganger Rinse Tamsma heeft na drie jaar gekozen voor een andere uitdaging binnen SAP.
Lees verder

Europese consumentenbonden dienen klacht in tegen WhatsApp
WhatApp valt zijn gebruikers lastig met steeds terugkerende berichten over het nieuwe privacybeleid. De Consumentenbond heeft samen met zeven andere Europese consumentenorganisaties en koepelorganisatie BEUC een klacht hierover ingediend.
Lees verder

Coolblue opent eerste fysieke winkel Duitsland
Voor het einde van het jaar opent Coolblue zijn eerste fysieke winkel in Duitsland. De vestiging in het centrum van DĂĽsseldorf wordt meteen de grootste van alle filialen van de webwinkel.
Lees verder