zaterdag 17 juli 2021

Slowaakse Bistro.sk naar Just Eat Takeaway

EMERCE
Slowaakse Bistro.sk naar Just Eat Takeaway
Just Eat Takeaway kondigt de overname aan van de Slowaakse branchegenoot Bistro.sk, tot voor kort eigendom van uitgever Axel Springer.
Lees verder

Microfonds voor quantum startups
Quantum Delta NL start een nieuw microfonds van 2 miljoen euro genaamd LightSpeed Fund 1. Het fonds zal zich richten op de ondersteuning van startups in de eerste fase die zich met quantumtechnologie bezighouden.
Lees verder

OGER klant bij Abovo Maxlead
Het luxe herenmodemerk OGER besluit fors in online marketing te investeren en schakelt daarvoor de diensten van Abovo Maxlead in.
Lees verder

Nieuwe handreiking moet discriminerende algoritmes corrigeren
In opdracht van het Nederlandse ministerie van binnenlandse zaken heeft een team van onderzoekers van Tilburg University, Eindhoven University of Technology, Vrije Universiteit Brussel en het College voor de Rechten van de Mens een handreiking samengesteld om te voorkomen dat hun algoritmes discrimineren.
Lees verder

Sterke toename aantal IT-vacatures
Het aantal IT-vacatures is in een jaar tijd verdrievoudigd, van 200.000 naar 600.000. Dat blijkt uit de Staffing Monitor, een periodiek benchmarkonderzoek van De Staffing Groep.
Lees verder

Betaaldienst Paytm naar de beurs
De in India veelgebruikte betaaldienst Paytm gaat naar de beurs en wil daar 2,2 miljard dollar ophalen.
Lees verder

Oprichter Trivago bouwt aan betaalapp
Rolf Schrömgens, oprichter van Trivago, werkt in stilte aan een app die het makkelijk moet maken om te betalen bij uitgaansgelegenheden.
Lees verder

Britse patentzaak gaat Apple wellicht miljarden kosten
Apple moet mogelijk miljarden betalen aan een zogeheten patenttrol. De zaak heeft betrekking op een claim van Optis Wireless, die aanvankelijk 506 miljoen dollar kreeg toegewezen in een zaak tegen Apple in de VS, voordat het vonnis in hoger beroep werd vernietigd.
Lees verder

360 graden beelden van Vredespaleis
Het Vredespaleis in Den Haag, internationaal symbool voor 'Vrede door Recht' en een van de meest iconische gebouwen van Nederland, opent zijn deuren voor virtuele bezoekers uit de hele wereld.
Lees verder